Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

У системі ДАР стартує подання заявок на отримання рукавів для зберігання зерна

У системі ДАР стартує подання заявок на отримання рукавів для зберігання зерна

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України оголошують про початок реєстрації для отримання засобів тимчасового зберігання зерна (рукавів) місткістю 200 тонн. Проект реалізується за донорської підтримки урядів Канади та Японії, а також австралійської благодійної організації Minderoo Foundation.

13:35 29.09.2022

До Дня пам’яті трагедії Бабиного Яру

До Дня пам’яті трагедії Бабиного Яру

Бабин Яр – місце пам’яті та некрополь близько 100 тисяч цивільних громадян і військовополонених, розстріляних нацистами у 1941–1943 роках. Серед них – євреї і роми, червоноармійці, комуністи, підпільники Організації українських націоналістів, в’язні Сирецького концтабору, «саботажники», порушники комендантської години та навіть пацієнти психіатричної лікарні імені Павлова.

10:35 29.09.2022

Відкриття поліцейської станції

Відкриття поліцейської станції

Сьогодні, 27 вересня 2022 року, у Михайло-Коцюбинській територіальній громаді  відкрили поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у 42-х населених пунктах громади.

15:12 27.09.2022

Парламент ратифікував Угоду про участь України у Програмі ЄС LIFE

Парламент ратифікував Угоду про участь України у Програмі ЄС LIFE

Верховна Рада України ухвалила поданий Президентом України Володимиром Зеленським законопроєкт № 0167 «Про ратифікацію Угоди між Україною та Європейським Союзом про участь України у Програмі ЄС LIFE – Програмі дій з довкілля та клімату».

15:05 27.09.2022

Надихнись Україною!

Надихнись Україною!

Державне агентство розвитку туризму України з метою підтримки туристичної галузі та стимуляції туристичного сегменту економіки має намір організувати масштабну соціальну рекламну кампанію з наративом «Надихнись Україною!».

10:39 26.09.2022

Програма підтримки ветеранського бізнесу #ВАРТО

Програма підтримки ветеранського бізнесу #ВАРТО

Другою, більш масштабною програмою підтримки ветеранського бізнесу на сьогодні є програма #ВАРТО.  Український ветеранський фонд фінансуватиме ветеранський бізнес на суму від 500 тисяч гривень до мільйона.

09:35 26.09.2022

Гроші на власну справу: ветерани та їхні сім’ї можуть отримати фінансову підтримку бізнесу

Гроші на власну справу: ветерани та їхні сім’ї можуть отримати фінансову підтримку бізнесу

Український ветеранський фонд запустив проєкт з мікрофінансування ветеранського бізнесу. Відтепер ветерани та члени сімей ветеранів, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.

09:19 26.09.2022

Пам’ятка «Дорожня карта дії родини у випадках, якщо член родини зарахований  до лав ЗСУ (в тому числі ТрО), правоохоронних органів пропав безвісти, потрапив  у полон чи загинув»

Пам’ятка «Дорожня карта дії родини у випадках, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ (в тому числі ТрО), правоохоронних органів пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув»

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими розробив пам’ятку «Дорожня карта дії родини у випадках, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ (в тому числі ТрО), правоохоронних органів (далі – Захисник) пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув».

08:42 26.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь