A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Година історичної пам'яті

Година історичної пам'яті

           22 червня в с.Андріївка, біля пам'ятного знаку загиблим воїнам 5- ої Армії та командувачу генерал-майору Потапову М .І. відбулася година історичної пам'яті, приурочена Дню скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Участь у заході взяли вчителі та учні Андріївської ЗОШ, завідувачка Андріївським сільським клубом, завідувачка Андріївської бібліотекою-філією, працівники сільської ради та небайдужі жителі громади. Завідувачка Андріївської бібліотекою-філією  підготувала тематичну виставку "І подвигу не буде забуття, допоки світ живе під небесами". Заступник голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Єрема Віктор Іванович, історик-краєзнавець, нагадав всім присутнім, чому ця дата для всіх є пам'ятною та розповів, які події відбувалися в Андріївці під час війни. А наостанок побажав миру в нашій країні та в наших серцях.

15:20 22.06.2017

Вітання

Вітання

Вже  гарною традицією  у нашій громаді стало вітати ювілярів, тож і цей раз не став виключенням. 21 червня в селі Андріївка Михайло-Коцюбинської селищної ради  Панченко Любов Трохимівна відмічала 90-річний ювілей. З привітаннями, квітами та подарунками до неї завітали заступник голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Єрема Віктор Іванович, депутати селищної ради Безлюдна Тетяна Анатолівна та Галько Марина Миколаївна,завідувачка сільським клубом Рябоконь Любов Валеріївна  та діловод Радченко Оксана Михайлівна. Багато теплих слів було сказано та гарних побажань ювілярці. Любов Трохимівна була дуже розчулена і вдячна за гарні побажання.

15:16 21.06.2017

ВІдкриття зміни у таборі "Ромашка"

ВІдкриття зміни у таборі "Ромашка"

Сьогодні відбулось відкриття зміни у Шибиринівському пришкільному таборі "Ромашка". Діти виконали гімн України , презентували свої загони, співали та танцювали.  Вожаті загонів теж представляли свою команду суперовим дійством. Після феєричного відкриття табору дітям провели дискотеку. Всі отримали масу задоволення та гарний настрій на цілий день. МИ МОЛОДЦІ!! (Більше фотографій у Фотогалереї)

15:50 31.05.2017

Екскурсія пришкільного табору "Ромашка"

Екскурсія пришкільного табору "Ромашка"

Діти Шибиринівського пришкільного табору "Ромашка" відвідали МТФ в с. Великий Зліїв Ріпкинського району. Діти отримали массу вражень і гарних емоцій, якими ділились по приїзду до школи. Ми дуже вдячні Кириндасю Олександру Борисовичу та обслуговуючому персоналу комплекса за пізнавальну екскурсію та гарно проведений час. Бажаємо ІМК подальшого розвитку та відродження тваринництва в Чернігівській області.

12:00 31.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь