A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відбулося пленарне засідання 6 сесії 8 скликання

Дата: 10.04.2021 10:28
Кількість переглядів: 425

Фото без опису

9 квітня 2021 року з дотриманням умов карантинних обмежень під головуванням Михайло-Коцюбинського селищного голови Ніни Ворох відбулося пленарне засідання 6 сесії 8 скликання.

Перед засіданням головf Ніна Ворох висловила найщиріші вітання та найкращі побажання  з нагоди Дня народження - депутату селищної ради  Наталії Косовець та старості Кархівського старостинського округу Аллі Можар.

 На розгляд присутніх депутатів було винесено 294 питання порядку денного. На початку пленарного засідання було заслухано голову Михайло-Коцюбинської територіальної  виборчої комісії Віктора Ковгана, який оголосив результати проміжних виборів за підсумками яких було обрано депутатом Михайло-Коцюбинської селищної ради Максима Цявку. Голова виборчої комісії вручив новобраному депутату посвідчення. Максим Цявка у своїй промові зазначив, що провадитиме свою депутатську діяльність на благо громади та її жителів.

Продовжилося засідання розглядом  таких питань:

Про затвердження плану соціально-економічного розвитку Михайло-Коцюбинської селищної ради на 2021 рік.

Про затвердження Програми розвитку відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.

Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Про внесення змін до Плану роботи Михайло-Коцюбинської селищної ради на 2021 рік.

Про укладання Договору про співробітництво територіальних громад у сфері надання соціальних послуг населенню.

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки та розвитку установ первинної медико-санітарної допомоги на території Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області на 2021 рік.

 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Чернігівська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на 2021 рік

Також було розглянуто  інші важливі питання життєдіяльності громади. Частину питань порядку денного було перенесено на наступну сесію на доопрацювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь