Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

В с.Андріївка відкрили пам?ятний знак

В с.Андріївка відкрили пам?ятний знак

          Напередодні професійного свята освітян в Андріївці було відкрито пам´ятний знак на могилі завідувача земської школи Якова Михайловича Аніщенка (1880-1928), який зробив значний внесок у розбудову освіти  у селі. Він разом із дружиною Матроною Марківною (1883-1976), яка у 1953 році була нагороджена орденом Леніна, не один рік працювали в селах Андріївці та Пакулі. Ще й сьогодні старожили згадують добрим словом цю родину педагогів, котрі віддавалися улюбленій справі з усіма силами, вмінням, душевною добротою.

07:57 27.09.2017

Святкували день села в с.Пакуль

Святкували день села в с.Пакуль

  24 вересня відбулося свято день села в с.Пакуль. Відвідали свято представники Михайло-Коцюбинської громади та жіночий колектив «Журавка» сільського клубу Кархівського старостинського округу.

14:52 26.09.2017

День села в с.Пльохів

День села в с.Пльохів

        23 вереся відбулося свято дня села в с.Пльохів. Святковий концерт з подарунком відвідали голова Михайло-Коцюбинської об'єднаної територіальної громади Микола Васильович Завальний, секретар ОТГ Ніна Володимирівна Ворох та заступник селищного голови Віктор Іванович Єрема.

16:47 25.09.2017

Перепоховання радянських воїнів

Перепоховання радянських воїнів

           22 вересня в с. Левковичі  відбулося перепоховання останків двох невідомих воїнів, знайдених представниками чернігівської групи "Союз пошукових загонів України".  Припускають що це воїни 204-ї авіадесантної бригади, які захищали Чернігів від наступу німецьких загарбників.

15:32 22.09.2017

День партизанської слави в с.Неданчичи Ріпкинського району

День партизанської слави в с.Неданчичи Ріпкинського району

          21 вересня Делегація Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади взяла участь у заходах присвячених Дню визволення Чернігівщини від нациських загарбників та Дню партизанської слави. 

11:55 21.09.2017

Наші на передовій

Наші на передовій

             9-10 вересня вокальний ансамбль «Два кольори» відвідав з концертною програмою I-танкову бригаду «Сівер», яка виконує завдання в АТО.

08:28 20.09.2017

Михайло - Коцюбинську об’єднану територіальну громаду  відвідали гості

Михайло - Коцюбинську об’єднану територіальну громаду відвідали гості

          13 вересня Михайло-Коцюбинську об’єднану територіальну громаду відвідали гості із Івано-Франківської, Хмельницької та Черкаської областей в рамках семінару «Регіональний та місцевий розвиток на Чернігівщині. Як забезпечити сталий розвиток територій». Гостей ознайомили з роботою будинку культури та творчими колективами громади. Відвідали завод з переробки зернових культур. Ознайомили з організацією сільського зеленого туризму (на прикладі садиби «Андріївські озера»)

10:20 18.09.2017

14 вересня 2017 року відбулась зустріч із жителями  смт. Михайло-Коцюбинське, с. Жукотки, с. Зайці.

14 вересня 2017 року відбулась зустріч із жителями смт. Михайло-Коцюбинське, с. Жукотки, с. Зайці.

           На зустрічі були присутні заступник начальника Чернігівського  районного  управління праці та  соціального захисту – Нехай Алла Миколаївна, завідуючий відділом Чернігівського управління Пенсійного фонду України – Шелупець Олександр Іванович, секретар Михайло-Коцюбинської об'єднаної територіальної громади – Ворох Ніна Володимирівна та голова районної організації ветеранів Скуратович Анатолій Михайлович.

15:02 15.09.2017

Малі Олімпійські ігри

Малі Олімпійські ігри

В рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня в Михайло-Коцюбинській ОТГ. На базі Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено «Малі Олімпійські ігри» для вихованців дошкільних навчальних закладів. Змагались три команди, вихованці Андріївського ДНЗ «Янголятко», Кархівського ДНЗ «Мандаринка» і  Пакульського ДНЗ «Смайлик»   

09:29 13.09.2017

Навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів

Навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів

4 вересня 2017 року у відділі освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло Коцюбинської селищної ради відбулося навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів,  завідувачів дошкільних навчальних закладів, директорів закладів культури. Були проведені теоретичні та практичні заняття ТОВ «Центром безпеки «Гранд».  Програмою навчальних занять було передбачено ознайомлення з основними нормативними документами з урахуванням вимог Кодексу цивільного, порядку здійснення навчання населення дітям у надзвичайних ситуаціях та інших нормативних документів з даного питання.

16:09 05.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь