A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Війна якої немає

Війна якої немає

23.10 учні 9-11 класів М-Коцюбинської гімназії взяли участь в обласній акції "Війна якої немає".

14:19 27.10.2017

Привітання з 90-річчям  жителя громади

Привітання з 90-річчям жителя громади

25.10.2017 року виповнилося 90 років ветерану війни Нагорнному Миколі Григоровичу. Вітали ветерана представники Михайло-Коцюбинської громади з колективом художньої самодіяльності, Заступник голови Чернігівської райдерж адміністрації Курданов Андрій Леонідович, Голова ради ветеранів Скуратович Анатолій Михайлович.

08:36 27.10.2017

Засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку громади

Засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку громади

        20 жовтня в Михайло-Коцюбинському будинку культури відбудеться розширене засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Михайло-Коцюбинської об'єднаної територіальної громади. Початок: 9.30, запрошуються всі небайдужі мешканці громади.

14:15 19.10.2017

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ!

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ!

ФІНАНСОВО-КРЕДИТНА ПІДТРИМКА ДЛЯ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ДО 500 ТИС.ГРН. ПІД 16% РІЧНИХ ДО 5 РОКІВ!!!!!!!!    Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" надає фінансову підтримку суб'єктам підприємницької діяльності які реалізують інвестиційні проекти в пріоритетних напрамках розвитку за напрямками: - сільське, лісове та рибне господарство; - легка промисловість; - деревообробна промисловість (виготовлення дерев'яних конструкцій для житлового будівництва, меблів, столярних виробів тощо; - виробництво будівельних матеріалів; - будівництво та ремонтно-будівельні роботи; - запровадження виробничих процесів з використанням місцевої сировини та відходів виробництва, організація переробки сміття; - туристична та рекреаційна сфери (розвиток готельного бізнесу, сільського та зеленого туризму, народних промислів, розробка нових туристичних маршрутів, виготовлення сувенірної продукції тощо); - мистецтво, спорт, розваги та відпочинок; - громадське харчування; - виробництво продуктів харчування; - охорона здоров'я та соціальна сфера; - надання платних послуг населенню, в тому числі транспортних, побутових, посередницьких, інформаційно-консультаційних тощо;   За додатковою інформаціею звертатися до селищної ради смт. Михайло-Коцюбинське, або безпосередньо до фонду ДО "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" 14005, м. Чернігів пр.Миру 49-А к.307-310 тел/факс 0462 651512, 69-95-27 067 440 22 25

09:15 13.10.2017

День захисника України

День захисника України

         13 жовтня в Шибиринівській ЗОШ l-lll ст.  відбулося святкування Дня Захисника України. Було проведено спортивні змагання, вручені грамоти та цінні подарунки учасникам АТО. Після проведених заходів всі охочі куштували козацький куліш.

08:16 13.10.2017

6 жовтня до Шибиринівської школи завітав лауреат премії Т.Г.Шевченка, народний артист України Василь Григорович Нечепа

6 жовтня до Шибиринівської школи завітав лауреат премії Т.Г.Шевченка, народний артист України Василь Григорович Нечепа

         Учні та вчителі школи з задоволенням слухали історичні пісні про козацтво, дізнались цікавинки з історії нашої рідної неньки - України. Ми всі вдячні Василю Григоровичу за цікавий концерт та за вагомий внесок у розвиток українознавства , за піднесення культури нашого народу по всьому світі. Під кінець заходу учні та вчителі разом з Василем Нечепою заспівали: "Ще не вмерла України ні слава ні воля, ще нам браття українці усміхнеться доля."

08:01 07.10.2017

Чемпіонат з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Михайло-Коцюбинської ОТГ.

Чемпіонат з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Михайло-Коцюбинської ОТГ.

     На виконання наказу Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації № 285 від 29.06.2017р. « Про проведення чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівської області у 2017 році» та з метою популяризації інтелектуальних ігор, як засобу виховання і організації дозвілля школярів, формування інтелектуальної еліти школи, виховання всебічно розвиненої особистості, підтримки обдарованих дітей, розвитку їх творчих здібностей, підвищення ефективності роботи творчих педагогів, відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму проведено  чемпіонат з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Михайло-Коцюбинської ОТГ.

08:10 05.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь