Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Право наречених на вибір прізвища при державній реєстрації шлюбу

Право наречених на вибір прізвища при державній реєстрації шлюбу

          Шлюб та сім’я протягом багатьох століть були невід’ємними елементами соціальної структури будь-якого суспільства. Вони вважаються фундаментальними соціальними інститутами, які забезпечують відтворення та стійкість людського суспільства. 

11:53 24.09.2018

Голосування за найкращий соціальний проект

Голосування за найкращий соціальний проект

Михайло-Коцюбинська громада подала проект "Майданчик для маленьких янголят "  на конкурс соціальних проектів в номінації "Спорт здоровий спосіб життя". Просимо підтримати. 

08:51 20.09.2018

Актуальність, проблематика та висновки…

Актуальність, проблематика та висновки…

18 вересня 2018 року у відділі освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради відбувся круглий стіл «Проблематика національно-патріотичного виховання». Захід мав на меті обговорення питань правових засад державної політики національної пам’яті, громадянського виховання дітей та молоді на засадах історичної правди про боротьбу українського народу за державну незалежність, формування ціннісних орієнтирів і почуття патріотизму у дітей та молоді на прикладах боротьби українського народу за самовизначення, соборність та державність України, сприяння збереженню історичної пам’яті, удосконалення змісту, форм і засобів краєзнавчо-дослідницької роботи в закладах освіти.

08:16 20.09.2018

Футбольна команда «Олімпік» знову на висоті

Футбольна команда «Олімпік» знову на висоті

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Кожний початок навчального року в закладах освіти розпочинається з «Олімпійського тижня» та Декади фізичної культури та спорту. Більшість заходів на олімпійську та спортивну тематику присвячується Дню фізичної культури та спорту, який відзначається саме  у вересні. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Не обійшлося і без командних спортивних змагань з футболу та цікавих естафет.

08:16 20.09.2018

ПЛЕКАЄМО УКРАЇНСЬКУ ПІСНЮ

ПЛЕКАЄМО УКРАЇНСЬКУ ПІСНЮ

         16 вересня на Співочому полі селища міського типу Березна відбувся ІІ  Обласний фестиваль  пісні і танцю  імені Григорія Верьовки. В красу  притаманну лише цьому святу  занурився і народний аматорський хор «Джерело» Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади. Справжні таланти нашої громади були відзначені дипломом за активну участь, а художній керівник  Олексій Лактін  подякою за значний внесок у справу відродження національної культури, збереження і примноження духовних скарбів  українського народу.

13:27 18.09.2018

Семінар-практикум для вчителів фізичної культури та завідуючих ЗДО

Семінар-практикум для вчителів фізичної культури та завідуючих ЗДО

      14 вересня на базі Андріївської ЗОШ I-III ступенів відбувся семінар-практикум з теми: «Запровадження здоров’язберігаючих та здоров’яформуючих технологій в освітньому процесі. Дотримання принципу наступності між ЗДО та ЗЗСО».

15:11 15.09.2018

«Світлиця» Шибиринівської ЗОШ I-III ступенів

«Світлиця» Шибиринівської ЗОШ I-III ступенів

На базі Шибиринівської ЗОШ I-III ступенів функціонує шкільний краєзнавчий музей «Світлиця» — організаційний центр краєзнавчої роботи школи. Експозиція музею дає змогу найефективніше використати ілюстративний матеріал для глибокого засвоєння учнями на уроках шкільної програми з історії рідного краю. Музей відкриває також великі можливості для організації самостійної творчої роботи учнів. Шкільний музей є однією з форм розвитку творчої самодіяльності і громадської активності учнів у процесі збирання, дослідження, обробки, оформлення і пропаганди матеріалів з історії природи і суспільства, які мають виховну і науково-пізнавальну цінність. Мета і завдання музею — сприяти формуванню в учнів патріотизму, розширенню їхнього світогляду і вихованню пізнавальних інтересів і здібностей, розвитку суспільно-політичної активності, виробленню практичних навичок пошуково-дослідницької роботи, вдосконаленню навчально-виховного процесу. Даний краєзнавчий музей широкого профілю, експозиції якого відображають історію та культуру краю. Широкий профіль музею дає можливість всебічно вивчити рідний край і залучити до краєзнавчої роботи більшість учнів і весь педагогічний колектив, до таких музеїв відноситься і наш. В роботі музею, як і в його створенні, беруть участь педагогічний колектив школи, дитячі організації, батьківський комітет і краєзнавці.

16:26 10.09.2018

Участь у заходах до Дня фізичної культури і спорту

Участь у заходах до Дня фізичної культури і спорту

7 вересня 2018 року вчителі фізичної культури Михайло-Коцюбинської ОТГ та учнівська делегація Михайло-Коцюбинської гімназії у складі вихованців районного відділення ДЮСШ «Колос» відвідала захід з нагоди  відзначення Дня фізичної культури і спорту України, який цього року пройшов у селі Павлівка.

16:04 10.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь