Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Актуалізацію Стратегії Михайло-Коцюбинської територіальної громади розпочато!

Актуалізацію Стратегії Михайло-Коцюбинської територіальної громади розпочато!

24.06.2021 р. за участі селищного голови Ніни Ворох, керівника проєкту Програми ООН з відновлення та розбудови миру Олени Нижник та експерта програми Григорія Перерви відбулося перше засідання робочої групи з актуалізації Стратегії Михайло-Коцюбинської територіальної громади в умовах повоєнного відновлення та впровадження механізму моніторингу та оцінки.

15:33 24.06.2022

Уряд затвердив програми безповоротних грантів на створення теплиць і садів

Уряд затвердив програми безповоротних грантів на створення теплиць і садів

Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило програми безповоротних грантів для аграріїв, які були затверджені на черговому засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський. 

15:25 24.06.2022

СВЯТО ЮНОСТІ І КРАСИ

СВЯТО ЮНОСТІ І КРАСИ

Сьогодні СВЯТО! Свято юності краси і мрій, яке об'єднує випускників нашої громади 2022 року.

15:04 24.06.2022

Робоча зустріч обласного депутата Олександра Демиденка з колективом Михайло-Коцюбинської селищної ради

Робоча зустріч обласного депутата Олександра Демиденка з колективом Михайло-Коцюбинської селищної ради

Війна внесла свої корективи в роботу органів місцевого самоврядування і це позначається на визначені пріоритетних напрямів діяльності та плануванні подальших дій.

13:30 23.06.2022

Відбудова Михайло-Коцюбинського ліцею - головна тема обговорення під час зустрічі з депутатом Чернігівської  обласної ради Олександром Демиденком та представниками благодійної організації «Благодійний фонд "Майбутнє із бджолами"»

Відбудова Михайло-Коцюбинського ліцею - головна тема обговорення під час зустрічі з депутатом Чернігівської обласної ради Олександром Демиденком та представниками благодійної організації «Благодійний фонд "Майбутнє із бджолами"»

 22 червня до Михайло-Коцюбинської громади завітали депутат Чернігівської обласної ради Олександр Демиденко разом з представниками благодійної організації  «Благодійний фонд "Майбутнє із бджолами"».

11:32 23.06.2022

Пенсіонерам, які відстрочили вихід на пенсію, збільшать виплати

Пенсіонерам, які відстрочили вихід на пенсію, збільшать виплати

Особи, які після призначення пенсій працювали і відмовилися від отримання пенсійної виплати або виявили бажання отримувати пенсію з більш пізнього строку, отримають надбавки до пенсії. Розмір надбавок становить 10% основного розміру пенсії за кожний повний рік роботи після призначення пенсії, але не більше 40%. Збільшення виплат розраховують з основного розміру пенсії, який пенсіонер отримував до 1 січня 2004 року, тобто до набрання чинності Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Розмір надбавки становитиме: за 1 рік роботи після виходу на пенсію – 6% основного розміру пенсії; за 2 роки роботи – 12%; за 3 роки роботи – 18%; за 4 роки роботи – 24%. Перераховані пенсії виплачуватимуть у червні з доплатою з 30 квітня 2022 року. За інформацією  Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

11:34 22.06.2022

Участь у вебінарі !

Участь у вебінарі !

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

13:05 21.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь