A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ СЬОГОДЕННЯ

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ СЬОГОДЕННЯ

Питання облаштування найпростіших укриттів у закладах освіти для організації безпечного освітнього процесу - не просте, але постійно знаходиться на контролі керівництва громади.

16:04 14.06.2022

«Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації»

«Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації»

Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» та Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення на базі Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні  реалізують програмну ініціативу «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації».

15:35 09.06.2022

Конкурс бізнес-ідей “Роби своє” в умовах війни

Конкурс бізнес-ідей “Роби своє” в умовах війни

Конкурс бізнес-ідей для підтримки малого підприємництва в умовах війни «Роби своє» оголошений благодійним фондом «МХП – Громаді». Ініціатива передбачає відродження економіки в селах та малих містах України та створення умов для сталого розвитку підприємництва як відповідь на негативні економічні наслідки війни, що мають місце в Україні шляхом надання мікрогрантів.

10:57 07.06.2022

Дії споживача у разі виявлення завищення цін

Дії споживача у разі виявлення завищення цін

Відповідно до пункту 69.27 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового Кодексу України, тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану в Україні, податкові органи здійснюють державний контроль (нагляд) та спостереження у сфері ціноутворення відповідно до Закону України «Про ціни і ціноутворення».

16:43 06.06.2022

«Кожна війна – це війна проти дітей»

«Кожна війна – це війна проти дітей»

Це одне із головних переконань представників міжнародної благодійної організації Save the Children, які 03 червня відвідали Михайло-Коцюбинський ліцей та на власні очі побачили руйнування навчального закладу, яке сталося внаслідок ворожого обстрілу.

12:05 06.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь