A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

СТОП ЛІНГВОЦИД

СТОП ЛІНГВОЦИД

Цілеспрямоване нищення української мови (лінгвоцид) як визначальної озна­ки української нації  з боку Росії впродовж багатьох століть є незаперечним історичним фактом та  визнаний рішенням Конституційного Суду України від 14.07.2021 № 1-р/2021 (посилання) 

13:44 01.07.2022

Продовжує роботу національна платформа «UNITED 24» для збору пожертв на підтримку України

Продовжує роботу національна платформа «UNITED 24» для збору пожертв на підтримку України

Продовжує роботу національна платформа «UNITED 24», яка працює в режимі «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян для підтримки України. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

16:08 29.06.2022

Засідання Координаційної ради

Засідання Координаційної ради

Під головуванням заступника селищного голови Марини Галько відбулось засідання Координаційної ради щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії насильству. Розглянуті зміни до законодавчих актів, аналітичні матеріали та питання інформаційної політики щодо профілактики та попередження насильства. Прийняті відповідні рішення щодо подальшої реалізації державної політики з вищезазначених питань.

15:32 29.06.2022

Допомога від міжнародної організації «Save the Children»

Допомога від міжнародної організації «Save the Children»

У червні 2022 року в смт. Михайло-Коцюбинське відбулася друга зустріч з представниками організації «Save the Children». Під час зустрічі  заступник селищного голови Марина Галько та представник організації Олена Волкова обговорили питання, пов’язані із захистом прав дітей, забезпечення їм доступу до освіти під час дистанційної форми навчання, необхідною медичною допомогою та нормальними умовами проживання. Як зазначила Олена Волкова, починаючи з 2014 року, організація займалася переважно гуманітарною допомогою для жителів Донецької та Луганської областей, проте після 24 лютого розширила свою діяльність. Зараз, окрім гуманітарної, організація надає інформаційну, медичну та психологічну допомогу, а також фінансово допомагає тим, хто її потребує, з різних регіонів. «При можливості фінансової підтримки сімей з дітьми, батьки зможуть придбати електронні засоби для дистанційної форми навчання» - наголосила Марина Галько.

14:19 29.06.2022

Актуалізацію Стратегії Михайло-Коцюбинської територіальної громади розпочато!

Актуалізацію Стратегії Михайло-Коцюбинської територіальної громади розпочато!

24.06.2021 р. за участі селищного голови Ніни Ворох, керівника проєкту Програми ООН з відновлення та розбудови миру Олени Нижник та експерта програми Григорія Перерви відбулося перше засідання робочої групи з актуалізації Стратегії Михайло-Коцюбинської територіальної громади в умовах повоєнного відновлення та впровадження механізму моніторингу та оцінки.

15:33 24.06.2022

Уряд затвердив програми безповоротних грантів на створення теплиць і садів

Уряд затвердив програми безповоротних грантів на створення теплиць і садів

Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило програми безповоротних грантів для аграріїв, які були затверджені на черговому засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський. 

15:25 24.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь