A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога для Михайло-Коцюбинського ліцею

Допомога для Михайло-Коцюбинського ліцею

Під час воєнних дій в березні 2022 року на території громади зазнав  великих руйнувань Михайло-Коцюбинський ліцей. Тому одним з головних завдань на сьогодні для громади є відбудова опорного навчального закладу. За сприяння депутата Чернігівської обласної ради Олександра Демиденка Михайло-Коцюбинська селищна рада тісно співпрацює з БО «Благодійний фонд  «Майбутнє із бджолами».

16:07 16.03.2023

Засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради

Засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради

15 березня 2023 року під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулось засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. Учасники засідання розглянули низку питань з різних сфер життєдіяльності громади. Всього члени виконавчого комітету розглянули 19 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

14:43 15.03.2023

«Світло для кожної дитини» 

«Світло для кожної дитини» 

За сприяння  Віцепрем’єр-міністра ‒ Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук та ЮНІСЕФ в Україні реалізовується проєкт  «Світло для кожної дитини»  з розповсюдження світловідбиваючих браслетів для дітей. «Світло для кожної дитини» – гасло цього спільного проєкту – зображене на кожному браслеті.

15:36 13.03.2023

«Повернись живим»

«Повернись живим»

 Фондом «Повернись живим» оголошено збір для Сил ТрО 333 000 000 гривень на розвідувально-ударні комплекси зі 120-мм мінометами. Так як Сили ТрО сформовані за регіональним принципом просимо долучитися до підтримки бригад вашої області. В залежності від кількості бригад у області, фонд збирає на кожен регіон від 10,8 млн грн до 32,4 млн грн. До 60-мм та 82-мм мінометів, які вже є на озброєнні у бригад ТрО, Фонд закупить 120-мм міномети, які збільшать дальність вогневого ураження з 4 км до 7,1 км. Кожна бригада ТрО отримає комплекс, до якого входять: • Міномети калібру 120-мм – 6 шт • Прохідні пікапи – 3 шт • Радіостанції Motorola – 14 шт • Прилади нічного бачення (ПНБ) – 9 шт • Квадрокоптери DJI Mavic 3 + додаткові батареї – 3 шт • Starlink – 3 шт • Планшети із ГРК «Armor» + карти пам’яті та чохли – 8 шт • ДБЖ (1 кВ) – 3 шт • Інверторні генератори (1,6 кВ) – 3 шт • Біноклі з сіткою та компасом – 3 шт Докладніше про ініціативу та хід збору можна дізнатись на сайті Фонду за посиланням: https://savelife.in.ua/tro-333/

11:24 13.03.2023

Відбулось  перше засідання комісії

Відбулось  перше засідання комісії

10 березня 2023 року в Михайло-Коцюбинській селищній раді відбулось  перше засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків Михайло-Коцюбинської територіальної громади. Голова комісії Марина Галько ознайомила присутніх з рішенням виконавчого комітету від 15 лютого 2023 року № 31 «Про створення комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших  об’єктів, встановлення пам’ятних знаків». Представник Українського інституту національної пам’яті Сергій Бутко змістовно поінформував присутніх про забезпечення належної організації виконання Закону України      «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного   (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки»  та Закону України « Про  забезпечення функціонування української мови як державної», а також поділився практичним досвідом та напрацюванням Інституту національної пам’яті щодо питань перейменування вулиць та інших об’єктів топоніміки. Учасники засідання напрацювали алгоритм подальшої роботи:

15:21 10.03.2023

Добросусідство - основа розвитку регіону

Добросусідство - основа розвитку регіону

За рік повномасштабної війни ми переконалися, що тільки разом ми можемо впоратися із багатьма викликами, які нині постають перед громадами та їх жителями. Ми разом здатні на справжні дива! Дружні, добросусідські стосунки між громадами Славутицького регіону допомогли й допомагають значно простіше впоратися із нагальними проблемами воєнного часу. 08 березня зустрілися очільники та представники адміністрацій Любецької, Михайло-Коцюбинської, Гончарівської громад та м.Славутича. Співпраця триває із 2018 року, коли був підписаний Меморандум про партнерство та співробітництво між м. Славутич, Любецькою та Михайло-Коцюбинською об’єднаними громадами. За цей час ми стали справжніми друзями й партнерами і радіємо, що цього разу до нашої зустрічі приєдналась Гончарівська громада. На зустрічі говорили про життя в громадах у період окупації та деокупацію, гуманітарні виклики, руйнування та відбудову, релокацію бізнесу, залучення донорського фінансування та інвестицій, про зміцнення співробітництва між громадами. Окремо обговорили основні проблеми комунального напрямку та тарифи на послуги у громадах, питання поводження з побутовими відходами. У результаті зустрічі були визначені ключові питання, над якими в подальшому громади будуть працювати разом, зокрема домовилися про посилання співпраці в питанні управління відходами.

12:04 09.03.2023

Допомога  від  БФ «Право на захист»

Допомога від БФ «Право на захист»

Попри те, що зима закінчилась, люди все ще потребують обігріву своїх помешкань. В рамках допомоги жителям населених пунктів прикордонних громад Чернігівської області  п’ять старостинських округів (Жукотківський, Шибиринівський, Мньовський, Дніпровський та Левковицький) Михайло-Коцюбинської селищної ради отримали масляні обігрівачі для вразливих верств населення.

09:51 09.03.2023

Посвідчення батьків багатодітної сім’ї та дітей з багатодітної сім’ї 

Посвідчення батьків багатодітної сім’ї та дітей з багатодітної сім’ї 

   Згідно із Законом України «Про охорону дитинства» багатодітна сім’я - сім’я, в якій подружжя (чоловік та жінка) перебуває у зареєстрованому шлюбі, разом проживає та виховує трьох і більше дітей, у тому числі кожного з подружжя, або один батько (одна мати), який (яка) проживає разом з трьома і більше дітьми та самостійно їх виховує. До складу багатодітної сім’ї включаються також діти, які навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, - до закінчення навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років.

08:20 07.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь