A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзне засідання президії ради Чернігівської районної організації ветеранів

Виїзне засідання президії ради Чернігівської районної організації ветеранів

31 березня 2023 року в приміщенні Михайло-Коцюбинської селищної ради відбулось виїзне розширене засідання президії ради Чернігівської районної організації ветеранів під головуванням Анатолія Скуратовича, на якому були вирішені важливі для організації питання та проведено інструктивно-методичне заняття з ветеранським активом Михайло-Коцюбинської ТГ. Привітала присутніх голова Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох. Виступи для присутніх на актуальні теми підготували: представник відділу Міністерства у справах ветеранів України в Чернігівській області Оксана Петренко розповіла про основні положення Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; регіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Чернігівській області Алла Лепеха - «Права людини під час воєнного стану»; директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко - «Основні напрямки роботи центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги». Про стан роботи з ветеранами та пенсіонерами в Михайло-Коцюбинській громаді під час воєнного стану розповіли присутнім заступник голови селищної ради Марина Галько, завідуюча відділення догляду вдома КУ «Центр надання соціальних послуг Михайло-Коцюбинської селищної ради» Юлія Левченко та заступник начальника відділу Центр надання адміністративних послуг Михайло-Коцюбинської селищної ради Надія Бабич, а також поділились досвідом впровадження в громаді нових моделей адміністративних і соціальних послуг. Голова Шестовицької первинної ветеранської організації Ольга Сірик розповіла про досвід первинної ветеранської організації в роботі з питань соціального захисту ветеранів і пенсіонерів, а про роботу низової ветеранської організації з ветеранами і пенсіонерами у віддаленому селі - голова низової ветеранської організації села Гірманка Жукотківського старостинського округу Людмила Спутай. У своєму виступі на засіданні президії відповідальний секретар районної ради ветеранів Ольга Кирильченко надала рекомендації щодо ведення необхідної в роботі ветеранської організації документації. Перед зібранням виступив і заступник голови Чернігівської районної ради Василь Леоненко, який відзначив потужну роботу районної ветеранської організації, окреслив коло питань на яких потрібно зосередитися найближчим часом. Після закінчення засідання відбулась творча зустріч в відділі освіти, молоді, спорту, культури і туризму «Запрошуємо на гостину», де голова Чернігівської районної організації ветеранів Анатолій Скуратович вручив подяку за співпрацю Михайло-Коцюбинській селищній раді в особі голови Ніни Ворох та відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму в особі Лідії Гаєвської.

16:39 03.04.2023

Відбулося засідання постійної комісії селищної ради

Відбулося засідання постійної комісії селищної ради

03 квітня 2023 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, будівництва, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства та комунальної власності громади. Депутати обговорили питання, проєкти рішень, що виноситимуться на розгляд сесії ради. У роботі комісії також взяли участь керівники та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради.

10:44 03.04.2023

Вічна пам’ять!

Вічна пам’ять!

Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї,  а й інших людей, які знали Петра Петровича Тарасенка. Михайо-Коцюбинська селищна рада, виконавчий  комітет, депутатський корпус та селищний голова Ніна Ворох висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті гарного чоловіка, люблячого батька. До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Петра Петровича назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій. 

08:21 03.04.2023

Провели на заслужений відпочинок

Провели на заслужений відпочинок

Теплими словами провели на заслужений відпочинок завідувача Дніпровської амбулаторії Устеленцева Олексія Миколайовича. Завідувач М.Коцюбинської амбулаторії Наталія Косовець, заступник селищного голови М.Коцюбинської ТГ Марина Галько, староста Дніпровського старостинського округу Валентина Деркач, в.о. медичного директора КНП "Чернігівський районний центр ПМСД" Раїса Коробейнікова, інспектор з кадрів Людмила Дорошенко та депутат сільської ради Людмила Любченко вручаючи подарунки, звернулися зі щирими словами привітання та подяки за багаторічну працю Олексія Миколайовича у медичному закладі с.Дніпровське. Спасибі Вам Олексію Миколайовичу, за те, що найкращі роки свого життя присвятили медичній справі. За Вашими плечима гідний поваги життєвий шлях.

15:16 31.03.2023

Засідання постійних комісій селищної ради

Засідання постійних комісій селищної ради

31 березня 2023 року відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради. За результатами роботи комісій були опрацьовані та внесені пропозиції до проєктів рішень, які будуть розглянуті на засіданні  чергової сесії селищної ради.

15:10 31.03.2023

Засідання круглого столу

Засідання круглого столу

29 березня 2023 рокуза ініціативи голови Чернігівського районного осередку національної спілки краєзнавців України, наукового співробітника філії «Садиба родини Лизогубів» Чернігівського обласного історичного музею імені В.В.Тарновського Андрія Кудранова у приміщенні Чернігівської районної ради проведено засідання круглого столу з питань взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськими та благодійними організаціями. Участь у заході взяли: голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая, голова Національної Ради Жінок України, Віце-Президентка Європейського Центру Міжнародної Ради Жінок Людмила Порохняк-Гановська, голова Чернігівської районної ради ветеранів Анатолій Скуратович,заступник Киїнського сільського голови Віктор Нікітенко, керівник апарату М.Коцюбинської селищної ради Катерина Бабич, староста Мньовського старостинського округу М.Коцюбинської селищної ради Наталія Музика та інші запрошені гості. На заході Людмила Андріївна Порохняк-Гановська вручила орден Національної Ради Жінок України «Жінка. Мир. Безпека» Наталії Миколаївні Мизиці - старості Мньовського старостинського округу М.Коцюбинської селищної ради. На завершення зустрічі Світлана Василівна Кас'яненко - українська письменниця, громадська діячка, автора та виконавиця більше сотні різножанрових пісенних творів подарувала присутнім авторські пісні. Проведений захід залишим присутнім гарні враження та позитивні емоції.

15:11 30.03.2023

До Михайло-Коцюбинської громади завітали представники ГО «Ліга соціальних працівників України»

До Михайло-Коцюбинської громади завітали представники ГО «Ліга соціальних працівників України»

29 березня  2023 року в рамках реалізації проєкту  «Підтримка створення мобільної соціальної служби у 8 обраних територіальних громадах Сумської, Чернігівської, Харківської, Миколаївської областей та розробка рекомендацій щодо вдосконалення системи надання соціальних послуг та соціального захисту для 8 пілотних громад» до Михайло-Коцюбинської громади завітали представники ГО «Ліга соціальних працівників України». Під час зустрічі з головою громади Ніною Ворох та представників робочої групи президент  ГО «Ліга соціальних працівників України», керівник проєкту  Світлана Толстоухова та експерт проєкту  Ірина Пінчук обговорили стан надання соціальних послуг у Михайло-Коцюбинській селищній раді та надали рекомендації щодо вдосконалення системи надання соціальних послуг та соціального захисту населення громади.

15:04 30.03.2023

Відновлення роботи Пунктів Незламності

Відновлення роботи Пунктів Незламності

Згідно рішення протоколу № 3 від 23 березня 2023 року Чернігівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відновлюють свою роботу Пункти Незламності: 

15:46 28.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь