A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось чергове засідання комісії з питань найменування(перейменування) вулиць

Відбулось чергове засідання комісії з питань найменування(перейменування) вулиць

30 травня 2023 року в Михайло-Коцюбинській селищній раді відбулось чергове засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків Михайло-Коцюбинської територіальної громади. Голова комісії Марина Галько ознайомила з планом та основними завданнями роботи комісії. Представник Українського інституту національної пам’яті Сергій Бутко змістовно поінформував присутніх про необхідність перейменування вулиць населених пунктів Михайло-Коцюбинської громади відповідно до державної політики очищення публічного простору від символів імперськості та комуністичного тоталітарного режиму. Члени комісії рекомендували назви вулиць, які підлягають перейменуванню та будуть винесені на обговорення громадськості.  На черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради буде розглянуте  проєкт рішення Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Михайло-Коцюбинської територіальної громади. Після прийняття рішення виконавчого комітету пройдуть громадські обговорення по перейменування вулиць та провулків.

15:17 30.05.2023

Засідання двадцять четвертої сесії восьмого скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради

Засідання двадцять четвертої сесії восьмого скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради

26 травня  2023 року, у приміщенні селищної ради під головуванням  селищного голови Ніни Ворох відбулося  засідання двадцять четвертої сесії  восьмого скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради.  Перед початком засідання було вручено подяку від голови правління Чернігівської обласної організації Національної спілки краєзнавців України Олександра Коваленка «За багаторічне ведення літопису» директору КЗ «Михайло-Коцюбинська публічна бібліотека» Інні Шовкун. Депутати розглянули 96 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення. Зокрема, були прийняті Програма підтримки народжуваності по Михайло-Коцюбинській територіальній громаді на 2023 рік та Програма  «Соціального захисту окремих категорій населення Михайло-Коцюбинської громади на 2023 рік». Згідно регламенту всі рішення сесії будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

14:46 29.05.2023

Засідання постійних комісій селищної ради

Засідання постійних комісій селищної ради

24 травня 2023 року відбулись засідання постійних комісій Михайло-Коцюбинської селищної ради. Участь у роботі комісій також взяли секретар селищної ради Тамара Нємченко, заступники селищного голови Олександр Балабушка та Марина Галько, начальники відділів та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради, які доповідали з питань, внесених до розгляду. Депутати обговорили питання порядку денного, серед яких окрім проєкту рішення про виконання бюджету селищної територіальної громади  за I квартал 2023 року, були питання соціального захисту, освіти,  землекористування та благоустрою.  Депутати активно долучилися до обговорення питань та внесли ряд пропозицій, які будуть винесені на розгляд сесії.

13:18 24.05.2023

Михайло-Коцюбинська громада – переможець у конкурсному відборі на участь у мережі з обміну досвідом створення безпекового простору

Михайло-Коцюбинська громада – переможець у конкурсному відборі на участь у мережі з обміну досвідом створення безпекового простору

 Михайло-Коцюбинська територіальна громада стала однією з переможців конкурсного відбору «U-LEAD з Європою» на участь у мережі з обміну досвідом створення безпекового простору. Програма U-LEAD отримала 110 заявок на конкурсний відбір і лише 24 наймотивованіші громади із 13 областей України стали переможцями та приєдналися до мережі. 23 травня, команда нашої громади взяла участь у першому семінарі на тему «Розробка Програми з розбудови безпекового простору в громадах». «Участь нашої громади у мережі з обміну досвідом щодо розробки Програми забезпечення безпекового простору громади дозволить громаді спланувати заходи у сфері безпеки на довгостроковий період, а також визначити першочергові етапи розвитку безпечного середовища громади», – зазначив  перший заступник голови Олександр Балабушка. Інформація про результати конкурсного відбору за посилання https://u-lead.org.ua/news/212

10:57 24.05.2023

Модульне містечко

Модульне містечко

Допомога і небайдужість благодійників дарують віру в добро та впевненість у перемозі українського народу над ворогом. Співпраця із донорами закордонних держав увінчується успіхами. Їхні добрі справи відгукуються і в нашій Михайло-Коцюбинській громаді, особливо для закладів освіти. Філія фонду Фінська церковна допомога в Україні в особі виконавчого директора Патріції Лінн передали закладу 23 збірних модульних будівель для встановлення модульного містечка. На сьогодні розпочато роботи по встановленню модульних будівель на території Михайло-Коцюбинського ліцею.

15:56 23.05.2023

Поліція Чернігівської області застерігає громадян від шахрайських схем, поширених в регіоні

Поліція Чернігівської області застерігає громадян від шахрайських схем, поширених в регіоні

На Чернігівщині поліцейські розповсюджують серед населення інформаційні листівки, щоб убезпечити громадян від найпоширеніших видів шахрайства. Кожна така листівка містить опис найбільш «популярних» шахрайських прийомів, рекомендації поліції, як діяти в тій чи іншій ситуації.

14:33 23.05.2023

23 травня в Україні відзначають День Героїв

23 травня в Україні відзначають День Героїв

Сьогодні, 23 травня, в Україні відзначають День Героїв, встановлений на честь українських захисників та захисниць, які вибороюють свободу та незалежність України. Сьогодні цей день присвячений кожному з нас. Всі ми - герої України. Хтось боронить свою землю від російських окупантів, які зазіхнули на незалежність України. Хтось допомагає сусідам, працює на благо Батьківщини, засіває поля чи займається волонтерством. Герої і ті, хто захистив майбутнє України, наших дітей, та вивіз їх до інших країн, поки йде війна. Вітаємо всіх нас, браття та сестри, українці та україночки, з Днем героїв! Слава Україні!

08:01 23.05.2023

Всесвітній день сімейного лікаря!

Всесвітній день сімейного лікаря!

06 грудня 2017 року Кабінет Міністрів України затвердив Указ Президента щодо запровадження в Україні нового професійного свята – Дня сімейної медицини, який відзначається щороку 19 травня.У світі професійне свято сімейних лікарів відзначають 19 травня ще з 2010 року. За ініціативи Всесвітньої ради сімейних лікарів WONCA, в яку також входить й Українська асоціація сімейних лікарів, і був започаткований Всесвітній день сімейного лікаря.

16:50 19.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь