A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради

Засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради

21 червня 2023 року під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулось засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. Учасники засідання розглянули низку питань з різних сфер життєдіяльності громади. Всього члени виконавчого комітету розглянули 17 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

10:27 22.06.2023

День скорботи та вшанування пам'яті жертв війни

День скорботи та вшанування пам'яті жертв війни

22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. У цей скорботний день розпочалася німецько-радянська війна, у ході якої територія сучасної України стала ареною кривавих битв періоду Другої світової війни. Ця жорстока війна залишила після себе катастрофічні наслідки, розгромлені міста та села, покалічені долі, обірвала життя мільйонів людей, не оминула жодної української родини. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про воїнів, які вигнали ворога з нашої землі та здобули перемогу. Ми вшановуємо фронтовиків, трудівників тилу, вдів і дітей війни, усіх тих, хто день за днем наближав Велику Перемогу. У цей день схиляємо низько голови перед усіма нашими Героями, які полягли у Другій світовій війні. Також щодня вшановуємо пам’ять нових Героїв, які зараз протистоять звірствам росії в Україні. Наші предки – незламні, ми – нездоланні! Переможемо!

08:44 22.06.2023

Відбулася двадцять п’ята (позачергова) сесія 8 скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради

Відбулася двадцять п’ята (позачергова) сесія 8 скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради

     16 червня 2023 року під головуванням  селищного голови Ніни Ворох із застосуванням режиму відеоконференції відбулось пленарне засідання двадцять п’ятої  (позачергової) сесії 8 скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради. На розгляд пленарного засідання було винесено п’ять  питань порядку денного. Депутати одноголосно проголосували про продовження терміну дії рішення селищної ради щодо встановлення місцевих податків та зборів на території Михайло-Коцюбинської селищної територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області на 2024 рік та проголосували за направлення звернення до КМУ та комітетів ВРУ щодо наслідків внесення змін до Податкового кодексу України та збалансування місцевих бюджетів. Перед сесією відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради із застосуванням режиму відео конференції.

14:57 16.06.2023

«На Шляху Відновлення: Підтримка деокупованих громад»

«На Шляху Відновлення: Підтримка деокупованих громад»

15 червня 2023 року представники Михайло-Коцюбинської селищної ради у складі делегації Чернігівської області прийняли участь у конференції «На Шляху Відновлення: Підтримка деокупованих громад», де обговорювались стратегії та виклики відновлення громад у різних аспектах:

11:35 16.06.2023

Обережно сказ!

Обережно сказ!

Сказ – одна з найнебезпечніших інфекційних захворювань, спільних для тварин та людей, яке характеризується важким ураженням центральної нервової системи й дуже часто закінчується смертю хворого. Перші ознаки сказу після укусу – неприємні відчуття та гіперемія в області рани. Не нехтуйте своїм життям, вчасно звертайтесь за медичною допомогою! Безпека ваших рідних, близьких та знайомих залежить від вашої свідомості.

09:34 15.06.2023

Очільники громад готові зустрітись із Зеленським та пояснити небезпеку законопроєкту 5655

Очільники громад готові зустрітись із Зеленським та пояснити небезпеку законопроєкту 5655

Голови громад, що входять до Асоціації міст України, висловили готовність зустрітися з президентом Зеленським та аргументувати йому небезпеку законопроєкту 5655 для децентралізації та процесу відновлення громад.

15:10 14.06.2023

Про проведення дослідження

Про проведення дослідження

Міністерство аграрної політики та продовольства України, за підтримки Світового банку та Європейського Союзу, проводить дослідження прямого та опосередкованого впливу повномасштабної військової агресії російської федерації на діяльність українських виробників сільськогосподарської продукції з метою визначення середньострокових та довгострокових потреб аграрного сектору в підтримці, аналізу ефективності поточної політики в агропромисловому комплексі та забезпечення уряду України доказовою базою, необхідною для представлення інтересів українських аграріїв у переговорах щодо вступу до ЄС.

15:03 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь