A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради

19 квітня 2023 року під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулось засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. Учасники засідання розглянули низку питань з різних сфер життєдіяльності громади. Всього члени виконавчого комітету розглянули 24 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

12:54 19.04.2023

Проведення робочої зустрічі

Останнім часом, враховуючи виклики ринку праці щодо зайнятості населення в умовах воєнного стану, Уряд осучаснив низку активних програм та запровадження економічних стимулів для бізнесу з метою працевлаштування безробітних, сприяння збільшенню зайнятості та зменшенню безробіття. Саме з метою відпрацювання спільних дій в напрямку розгортання цих Програм в Михайло-Коцюбинській селищній раді відбулася робоча зустріч з представниками Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості. Під час розмови начальник управління реалізації політики зайнятості Чернігівського обласного центру зайнятості Максим Торжевський, виконуюча обов’язки директора Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості Світлана Серб та консультант роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Чернігівської філії Чернігівського ОЦЗ Людмила Нікольська поінформували присутніх про фінансові механізми підтримки бізнесу шляхом отримання роботодавцями компенсації за працевлаштування безробітних громадян, про умови отримання ваучеру на навчання, що сприятиме адаптації людей на ринку праці, про надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу тощо.

14:53 18.04.2023

Засідання двадцять другої сесії восьмого скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради

Сьогодні, 07 квітня 2023 року, у приміщенні селищної ради під головуванням  селищного голови Ніни Ворох відбулося  засідання двадцять другої сесії  восьмого скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради.  Перед початком засідання всі присутні вшанували пам'ять колеги Петра Тарасенка хвилиною мовчання. На розгляд пленарного засідання було винесено  99 питань порядку денного.  Депутати успішно опрацювали питання та прийняли відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

13:43 07.04.2023

На Чернігівщині діє заборона на вилов водних біоресурсів

Нагадуємо, що з 1 квітня 2023 року наказом Чернігівського рибоохоронного патруля на Чернігівщині встановлено нерестову заборону на промислове, любительське і спортивне рибальство. Обмеження введені з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів відповідно до рекомендацій Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України.

10:15 07.04.2023

Людина зникла безвісти за особливих обставин: куди звертатися жителям Чернігівщини

У Чернігівській області працює регіональний координатор Офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин – Євген Артюх. Люди, чиї близькі зникли безвісти, можуть звернутися за порадою та підтримкою до представництва Офісу Уповноваженого особисто за адресою: м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 59/2 або ж за телефоном: +38 (050) 953-14-59 та +38 (050) 382-88-79. Також повідомити про зниклого безвісти можна на електронну адресу: artyuh090177@gmail.com. Регіональний координатор надасть роз’яснення щодо діючого алгоритму дій, коли ваша близька людина довгий час не виходить на зв'язок.Під час звернення до регіонального координатора необхідно повідомити всі відомі вам дані про зниклу особу, деталі про обставини та місце зникнення, особливі прикмети людини. Всі дані будуть передані до аналітичного відділу Офісу Уповноваженого.

13:13 06.04.2023

"Засвітись у темряві"

Сьогодні у Кархівській гімназії була проведена акція "Засвітись у темряві". Учням нагадали про необхідність бути уважними на дорогах, особливо у вечірні часи, коли видимість обмежена. З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму всім школярам були роздані флікери - значки, що відбивають світло. Завдяки таким елементам, водіїям легше помітити дитину на дорозі і миттєво відреагувати на ситуацію.

12:23 06.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь