A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як легко і просто підтвердити обсяги споживання газу онлайн

Як легко і просто підтвердити обсяги споживання газу онлайн

Тепер всі користувачі особистого кабінету на сайті 104.ua можуть згенерувати довідку про розподілений (спожитий) природний газ, не виходячи з дому. Завантажити довідку з обсягами газу за останні півроку можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua в розділі «Документи». Ця довідка може стати у нагоді, якщо постачальник газу зробив некоректні нарахування. Компанія 104.ua продовжує розвиток сервісів для споживачів природного газу. Переведення в онлайн стандартних послуг і довідок - лише один з напрямків. В квітні кожен користувач особистого кабінету на сайті 104.ua може згенерувати довідку про обсяги спожитого газу самостійно. В довідці будуть зазначені обсяги газу, які передані постачальнику газу через інформаційну платформу. «Цю довідку ми розробили з огляду на численні скарги споживачів на те, що обсяги спожитого газу не збігаються з тим, що виставляє в платіжці Нафтогаз, - говорить Марина Моїсеєва, начальник управління онлайн 104.ua. -  Довідка формується автоматично за останні півроку. Завдяки нанесеному QR-коду ви можете надати її в підтримку Нафтогазу. Після завантаження їм буде доступний ваш EIC-код і обсяги споживання за останні півроку». Автоматично сформована онлайн-довідка стане у нагоді клієнтам 104.ua, які хочуть оскаржити невідповідні нарахування постачальника, і довести свою правоту співробітникам Нафтогазу. Дані про обсяги споживання доступні після сканування QR-коду, і отримуються напряму з системи 104.ua. Формувати подібну довідку можна один раз на день. Раніше в онлайн переведено довідку про стан розрахунків за розподіл природного газу. Вона так само доступна в кабінеті 104.ua

11:23 04.05.2023

П А М ’ Я Т К А

П А М ’ Я Т К А

З настанням весняно-літнього пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загорання сільгоспугідь, лісів та торфовищ.Основними причинами виникнення пожеж в агропромисловому комплексі є сукупність погодних факторів, недотримання правил пожежної безпеки та планів дій щодо пожежного захисту сільгоспугідь, лісів та торфовищ у пожежонебезпечний період.

08:21 02.05.2023

Робоча  зустріч представників  Мережі  робочих  груп з  громадської  безпеки та  відновлення 

Робоча  зустріч представників  Мережі  робочих  груп з  громадської  безпеки та  відновлення 

27-28  квітня  2023 року  заступник селищного голови Марина Галько взяла участь  у робочій  зустрічі  представників  Мережі  робочих  груп з  громадської  безпеки та  відновлення  Запорізької Херсонської, Миколаївської  та  Чернігівської областей,  які  проводить  Програма розвитку  Організацій Об’єднаних Націй  у партнерстві з  Херсонським  благодійним  фондом «Об’єднання», Фондом  Східна Європа та ГО «Мелітопольська  волонтерська  група «Патріот».Учасники  заходу  зустрічалися  з  міжнародними  фондами, що  фінансують  ініціативи у місцевих  громадах, обговорювали  досвід перших  кроків  відновлення  громад  після  деокупації та  досвід  реалізації проектів  з  громадської  безпеки,  говорили про проблеми у  громадах,  де  велись бойові  дії,   про заплановані соціальні проєкти влади,  громадськості,  поліції, ДСНС,  які  дадуть  швидкий результат.

10:35 01.05.2023

Чорнобиля гіркий полин: 37 річниця з дня аварії на ЧАЕС

Чорнобиля гіркий полин: 37 річниця з дня аварії на ЧАЕС

Щорічно 26 квітня відзначаються День чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу та Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф. В цей день ми висловлюємо щирі слова подяки та засвідчуємо свою шану за героїзм усім, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС: пожежникам, експлуатаційному персоналу станції, військовослужбовцям, будівельникам, ученим, медикам.  Ці прості люди, ступивши назустріч неприборканому смертоносному лиху, поклали своє життя і здоров’я, щоб порятувати не лише Україну, але й всю планету. Подвиг тисяч українців став символом мужності, самовідданості й жертовності в ім’я Батьківщини. Біль, тривога та уроки Чорнобиля навічно залишаються в наших серцях. Низький уклін ліквідаторам аварії. Вічна пам’ять тим, хто вже не з нами. Щира подяка всім, хто продовжує працювати на АЕС в умовах воєнного стану. Наразі Україна боронить землю від держави-терориста, яка вдається до підступних провокацій та ядерного шантажу, і своїми діями знову наражає світ на небезпеку і жахіття радіаційної катастрофи. Українці вже вкотре стоять на сторожі безпеки усього світу.

09:00 26.04.2023

День довкілля

День довкілля

20 квітня 2023 року в Михайло-Коцюбинській громаді відбувся день довкілля мета якого - підвищення рівня свідомості українців в екологічних та природоохоронних питаннях. Працівники апарату селищної ради та структурних підрозділів, старостинських округів та учнівська молодь громади взяли участь у прибиранні територій закладів, доріг, зупинок автотранспорту, стадіонів, кладовищ, пам`яток культурної спадщини, місць загального користування тощо.День довкілля – це нагода кожному продемонструвати громадянську позицію, небайдужість до стану навколишнього середовища, зрештою, повагу та любов до рідного краю!Пам’ятаймо: це наша земля, нам тут жити, тож маємо дбати про чистоту довкілля та зберегти його для нащадків.

16:05 21.04.2023

Засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради

Засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради

19 квітня 2023 року під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулось засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. Учасники засідання розглянули низку питань з різних сфер життєдіяльності громади. Всього члени виконавчого комітету розглянули 24 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

12:54 19.04.2023

Проведення робочої зустрічі

Проведення робочої зустрічі

Останнім часом, враховуючи виклики ринку праці щодо зайнятості населення в умовах воєнного стану, Уряд осучаснив низку активних програм та запровадження економічних стимулів для бізнесу з метою працевлаштування безробітних, сприяння збільшенню зайнятості та зменшенню безробіття. Саме з метою відпрацювання спільних дій в напрямку розгортання цих Програм в Михайло-Коцюбинській селищній раді відбулася робоча зустріч з представниками Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості. Під час розмови начальник управління реалізації політики зайнятості Чернігівського обласного центру зайнятості Максим Торжевський, виконуюча обов’язки директора Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості Світлана Серб та консультант роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Чернігівської філії Чернігівського ОЦЗ Людмила Нікольська поінформували присутніх про фінансові механізми підтримки бізнесу шляхом отримання роботодавцями компенсації за працевлаштування безробітних громадян, про умови отримання ваучеру на навчання, що сприятиме адаптації людей на ринку праці, про надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу тощо.

14:53 18.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь