Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Масляна – це проводи зими й очікування тепла, весняного сонця.

Масляна – це проводи зими й очікування тепла, весняного сонця.

        17 лютого в центрі с. Зайці відбувся захід Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади, присвячений святкуванню Масляної. Мокрий сніг під ногами не зупинив нікого – 9 будинків культури представляли старостинські округи громади. Люди веселилися, співали, танцювали. І тільки байдужий залишився стояти на місці, коли вся громада закружляла в хороводі. Але таких не знайшлося.          Біля Зайцівського сільського клубу розвернулося справжнє гуляння. На подвір’ї розмістилися ряди палаток, із найрізноманітнішим асортиментом – від вишитихрушників до вареників із сметаною. Доречі, вареники були напрочуд смачними та різнокольоровими. Найрізноманітніші начинки й форми – навіть ситий спокусився б, покуштувати хоч маленький шматочок.

08:31 17.02.2018

Семінар-тренінг для вчителів початкової школи, які працюватимуть за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018-2019 навчальному році

Семінар-тренінг для вчителів початкової школи, які працюватимуть за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018-2019 навчальному році

Відповідно до Плану методичної роботи відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради 9 лютого 2018 року відбувся        семінар-тренінг для учителів початкової школи, які навчатимуть учнів перших класів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018/2019 навчальному році.  У семінарі взяли участь вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Михайло-Коцюбинської громади.

11:20 12.02.2018

100-річчя Героїв Крут

100-річчя Героїв Крут

100-річчя Героїв Крут                                                                              

16:37 06.02.2018

Обрядове дійство Водохреща в Михайло-Коцюбинській громаді

Обрядове дійство Водохреща в Михайло-Коцюбинській громаді

19 січня 2018 року жителі Михайло-Коцюбинської ОТГ святкували одне із дванадцяти найбільших християнських свят – Хрещення Господнє або Богоявлення в с. Шибиринівка на чудових «панських» ставках.  Освятили воду та окропили присутніх  отець Георгій (с. Москалі) та о. Георгій (с. Жукотки).   

16:11 24.01.2018

Защедруймо в Коцюбинській громаді!

Защедруймо в Коцюбинській громаді!

13 січня, в переддень Старого Нового року, в Михайло-Коцюбинській ОТГ провели традиційне свято  «Защедруймо в Коцюбинській громаді!»

10:04 17.01.2018

«СОНЕЧКО ПОДАРУВАЛО СВОЄ ТЕПЛО»

«СОНЕЧКО ПОДАРУВАЛО СВОЄ ТЕПЛО»

У переддень Нового року в  селі Льгів Левковицького старостинського округу Михайло-Коцюбинської ОТГ відкрито новий дитячий садочок «Сонечко». 

10:19 29.12.2017

Цікаве дійство від Максима Микитася

Цікаве дійство від Максима Микитася

22 грудня 2017року для дітвори Михайло-Коцюбинської ОТГ  було влаштовано велике свято: в центрі селища Михайло-Коцюбинське засяяла яскравими вогниками новорічна ялинка.

12:20 26.12.2017

Святий Миколай завітав до андріївських дітлахів

Святий Миколай завітав до андріївських дітлахів

19 грудня до Андріївської школи завітали посланці святого Миколая: Михайло-Коцюбинський селищний голова Микола Завальний, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Лідія Гаєвська та в.о. старости с.Андріївка Віктор Єрема. Учні початкової школи та вихованці ДНЗ «Янголятко» підготували святкову концертну програму: піснями та віршами славили Святого Миколая, Зимоньку-Сніговицю, дарували глядачам чудові танці та інсценізації. Гарного настрою всім присутнім додав виступ дошкільнят. Море позитивних емоцій отримали господарі та гості свята.

15:36 19.12.2017

Яскраві зіроньки громади

Яскраві зіроньки громади

               Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю.  З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Тому невипадково, саме в переддень цього свята, 15 грудня в Михайло-Коцюбинській ОТГ було започатковано фестиваль «Яскраві зіроньки громади» з метою сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих, розумних, інтелектуально-обдарованих особистостей. Адже діти – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави, саме з них починається все найкраще в світі.

13:27 19.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь