Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

В с.Андріївка відкрили пам?ятний знак

В с.Андріївка відкрили пам?ятний знак

          Напередодні професійного свята освітян в Андріївці було відкрито пам´ятний знак на могилі завідувача земської школи Якова Михайловича Аніщенка (1880-1928), який зробив значний внесок у розбудову освіти  у селі. Він разом із дружиною Матроною Марківною (1883-1976), яка у 1953 році була нагороджена орденом Леніна, не один рік працювали в селах Андріївці та Пакулі. Ще й сьогодні старожили згадують добрим словом цю родину педагогів, котрі віддавалися улюбленій справі з усіма силами, вмінням, душевною добротою.

07:57 27.09.2017

Святкували день села в с.Пакуль

Святкували день села в с.Пакуль

  24 вересня відбулося свято день села в с.Пакуль. Відвідали свято представники Михайло-Коцюбинської громади та жіночий колектив «Журавка» сільського клубу Кархівського старостинського округу.

14:52 26.09.2017

День села в с.Пльохів

День села в с.Пльохів

        23 вереся відбулося свято дня села в с.Пльохів. Святковий концерт з подарунком відвідали голова Михайло-Коцюбинської об'єднаної територіальної громади Микола Васильович Завальний, секретар ОТГ Ніна Володимирівна Ворох та заступник селищного голови Віктор Іванович Єрема.

16:47 25.09.2017

Перепоховання радянських воїнів

Перепоховання радянських воїнів

           22 вересня в с. Левковичі  відбулося перепоховання останків двох невідомих воїнів, знайдених представниками чернігівської групи "Союз пошукових загонів України".  Припускають що це воїни 204-ї авіадесантної бригади, які захищали Чернігів від наступу німецьких загарбників.

15:32 22.09.2017

День партизанської слави в с.Неданчичи Ріпкинського району

День партизанської слави в с.Неданчичи Ріпкинського району

          21 вересня Делегація Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади взяла участь у заходах присвячених Дню визволення Чернігівщини від нациських загарбників та Дню партизанської слави. 

11:55 21.09.2017

Наші на передовій

Наші на передовій

             9-10 вересня вокальний ансамбль «Два кольори» відвідав з концертною програмою I-танкову бригаду «Сівер», яка виконує завдання в АТО.

08:28 20.09.2017

Михайло - Коцюбинську об’єднану територіальну громаду  відвідали гості

Михайло - Коцюбинську об’єднану територіальну громаду відвідали гості

          13 вересня Михайло-Коцюбинську об’єднану територіальну громаду відвідали гості із Івано-Франківської, Хмельницької та Черкаської областей в рамках семінару «Регіональний та місцевий розвиток на Чернігівщині. Як забезпечити сталий розвиток територій». Гостей ознайомили з роботою будинку культури та творчими колективами громади. Відвідали завод з переробки зернових культур. Ознайомили з організацією сільського зеленого туризму (на прикладі садиби «Андріївські озера»)

10:20 18.09.2017

14 вересня 2017 року відбулась зустріч із жителями  смт. Михайло-Коцюбинське, с. Жукотки, с. Зайці.

14 вересня 2017 року відбулась зустріч із жителями смт. Михайло-Коцюбинське, с. Жукотки, с. Зайці.

           На зустрічі були присутні заступник начальника Чернігівського  районного  управління праці та  соціального захисту – Нехай Алла Миколаївна, завідуючий відділом Чернігівського управління Пенсійного фонду України – Шелупець Олександр Іванович, секретар Михайло-Коцюбинської об'єднаної територіальної громади – Ворох Ніна Володимирівна та голова районної організації ветеранів Скуратович Анатолій Михайлович.

15:02 15.09.2017

Малі Олімпійські ігри

Малі Олімпійські ігри

В рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня в Михайло-Коцюбинській ОТГ. На базі Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено «Малі Олімпійські ігри» для вихованців дошкільних навчальних закладів. Змагались три команди, вихованці Андріївського ДНЗ «Янголятко», Кархівського ДНЗ «Мандаринка» і  Пакульського ДНЗ «Смайлик»   

09:29 13.09.2017

Навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів

Навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів

4 вересня 2017 року у відділі освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло Коцюбинської селищної ради відбулося навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів,  завідувачів дошкільних навчальних закладів, директорів закладів культури. Були проведені теоретичні та практичні заняття ТОВ «Центром безпеки «Гранд».  Програмою навчальних занять було передбачено ознайомлення з основними нормативними документами з урахуванням вимог Кодексу цивільного, порядку здійснення навчання населення дітям у надзвичайних ситуаціях та інших нормативних документів з даного питання.

16:09 05.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь