Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Творчий вчитель – гідний приклад для учнів

Творчий вчитель – гідний приклад для учнів

          Сьогодні більшість із нас переконані, що де б ми не були і які б часи не настали, слово «вчитель», поняття «школа» завжди будуть атрибутом мудрості, поваги й пошани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні діла.

08:19 18.12.2017

Творчою людиною можна народитися, творчості можна й навчитися

Творчою людиною можна народитися, творчості можна й навчитися

         29 листопада в Шибиринівський ЗОШ I-III ступенів Михайло-Коцюбинської селищної ради було проведено методичний семінар-практикум «Нетрадиційні форми проведення педагогічних рад». Семінар проходив у формі педагогічного рингу «Творчою людиною можна народитися, творчості можна й навчитися» (В.Сухомлинський). В роботі семінару взяли участь директори, заступники з навчально-виховної роботи, вчителі, спеціалісти відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму.

15:00 29.11.2017

Вшанування  пам'яті Жертв Голодомору  в смт.Михайло-Коцюбинське

Вшанування пам'яті Жертв Голодомору в смт.Михайло-Коцюбинське

        25 листопада вся наша країна та демократичний світ вшановували пам'ять жертв страшної трагедії минулого сторіччя – Голодомору який забрав мільйони життів в Україні.         Меморіальний захід до дня Жертв Голодомору відбувся в Михайло-Коцюбинській об'єднаній територіальній громаді біля пам’ятного хреста на території церкви Покрови Пресвятої Богородиці в смт. Михайло-Коцюбинське .             На заході були присутні: заступник голови-керівник апарату Чернігівської Обласної Державної Адміністрації Наталія Романова, перший заступник Чернігівської Обласної Ради Валентин Мельничук, керівництво району та громади. Присутні поклали квіти до пам’ятного хреста . Заупокійну літію відправив настоятель церкви Покрови Богородиці Протоієрей Сергій 

08:58 27.11.2017

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

      В закладах загальної середньої освіти  Михайло-Коцюбинської  селищної ради було організовано та проведено наступні заходи до Дня Гідності та Свободи:

08:30 22.11.2017

17 листопада, в Андріївці, відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства

17 листопада, в Андріївці, відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства

. Зі святом гостей привітала депутат М.-Коцюбинської селищної ради від Андріївського старостинського округу Галько Марина Миколаївна та побажала міцного здоров’я та натхнення в нелегкій справі, людям, що присвячують своє життя праці на землі. Перед жителями села виступили учні Андріївської ЗОШ. Веселі музичні композиції дитячого ансамблю «Горошки» розчулили і розвеселили гостей свята. Тонкошкурий Владислав та Бова Катерина повеселили гостей сценкою про Стецька. Ніжними та запальними танцями порадували (Номерчук Катерина,Зорянич Дмитро,Галько Любов,Бова Катерина та Рябоконь Олег).Вокальними номерами вітали Клюка Наталя, Номерчук Катерина та Заєць Люба. Заздалегідь до свята, перед входом до концертної зали, бібліотекар Мосійчук Ніна розгорнула краєзнавчу виставку «Вклонімось трударям землі».                                                                    

11:37 17.11.2017

Професійне свято працівників культури відзначили в центральній громаді  смт. М.Коцюбинське та в селі Жукотки

Професійне свято працівників культури відзначили в центральній громаді смт. М.Коцюбинське та в селі Жукотки

Працівники культури люди особливі,  Бо душі їхні ніжні і вразливі:  Бува сльозинка випадково блисне,  Бо хтось його задіне ненавмисне.  Напруженість дає себе взнаки,  Бо в їхньому житті все навпаки -  Коли уся країна щось святкує,  Тоді культпрацівник працює,  Коли вночі усі лягають спати,  Культпрацівник почне вірші писати...  Отак, усе життя в нас свято.  Нехай і заробляєм небагато,  Та раді ми! Бо до усього звик  Веселий балагур – культпрацівник!

10:10 16.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь