A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

Дата: 01.02.2019 08:47
Кількість переглядів: 689

        На виконання обласного плану заходів щодо підготовки та відзначення в області у 2019 році річниці подвигу Героїв Крут від 18.01.2019 у закладах освіти Михайло-Коцюбинської селищної ради було організовано та проведено тематичні заходи.

  У Михайло-Коцюбинській гімназії класні керівники провели години спілкування на тему «Герої Крут – для нащадків взірець», «Пам’яті тих, хто полягли під Крутами», «Кров, що окропила Крути Україна не забуде!», «Тернистими шляхами в ім’я держави»;

вчитель історії Горбач В.В. організував для учнів 10-11 класів кіноперегляд документального фільму «Крути – молода кров» з циклу проекту «Україна – забута історія»; шкільним бібліотекарем організовано виставку інформаційно-довідкової літератури «Їх слава буде пламеніти» та виставку учнівських  малюнків ««Втрачена мрія…».

       Учні Шибиринівської ЗОШ І-ІІІст. зібрали інформацію та провели на загальношкільній лінійці усний журнал  «Перші кіборги»;   вчитель історії     Тимошенко С.П. провів історичні читання «Безсмертний подвиг Героїв Крут» з переглядом кінофільму «Крути 1918».

       В Андріївській ЗОШ І-ІІІст. організовано тематичну виставку книжок «Пам'ять вічно жива», проведено загальношкільний урок мужності «Мужність і  відвага крізь століття» з переглядом відеофільму «Бій під Крутами».

       У Кархівській ЗОШ І-ІІст. цікаво відбулась учнівська конференція «Герої Крут, трагічні події 29 січня 1918 року» з переглядом документальних фільмів про події під Крутами у січні 1918 року.

       У Жукотківській ЗОШ І-ІІст. учні мали можливість в шкільній бібліотеці ознайомитись з  інформаційною виставкою «Імена в мармурі» та відвідали загальношкільний урок пам’яті   "Крути: подвиг і трагедія".

        Класними керівниками та вчителем історії Ведильцівської ЗОШ І-ІІІст. з учнями було проведено тематичний урок «Герої Крут – для нащадків взірець»; шкільний бібліотекар організувала виставку літературних та фото матеріалів «За свою Україну, і народ свій у вічність пішли».

 

За інформацією відділу освіти,

молоді, спорту, культури і туризму

М-Коцюбинської селищної ради

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь