A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!

Харківський Національний університет внутрішніх справ запрошує на навчання за різними спеціальностями.

09:04:18 21.07.2023

Шановні жителі громади!

21 липня з 10.00 до 14.00 год., День відкритих дверей відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму. Запрошуємо завітати в установу за адресою: смт. Михайло-Коцюбинське, вул. Садова, 60. В межах компетенції надамо відповіді на питання, які турбують громадян. Ознайомимо з основними напрямками роботи відділу. Відкриті до спілкування!

09:42:03 19.07.2023

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР

24 червня 2023 року, на спортивному майданчику Михайло-Коцюбинського ліцею відбувся благодійний турнір, організований для збору коштів в підтримку пораненого військовослужбовця Ігоря Бредюка.

09:31:07 26.06.2023

Продовжуємо активності в рамках реалізації проєкту в Ковпитській гімназії

В Ковпитській гімназії в рамках реалізації проєкту наша організація продовжує облаштування сучасного простору для дітей вразливих категорій. Щоби робота була цікавою ми комбінуємо її з цікавими та патріотичними заходами до реалізації яких залучаємо друзів. Таким насиченим днем видалося 07 червня: тренінг "Коло друзів" по згуртованості дитячого колективу в межах проєкту. Фігурна їзда на велосипеді та заняття в туристичній локації були активностями та сюрпризом від спеціалістів Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

13:55:35 08.06.2023

Активні парки - локації здорової України

Приємно повідомити, що Михайло-Коцюбинська громада одна з 14-ти громад Чернігівської області, яка отримала кошти державного бюджету на реалізацію соціального проекту «Активні парки - локації здорової України».

16:53:43 06.06.2023

Проведено спортивне свято

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на базі М.Коцюбинського ліцею проведено спортивне свято, відкритий турнір ЧР ДЮСШ ,,Колос'' з міні-футболу. Голова селищної ради Ніна Ворох привітала дитячі команди М.Коцюбинської ТГ, Киїнської ТГ, Гончарівської ДЮСШ та Новобілоуської ТГ. Рій ,Нащадки батька Хмеля'' Михайло-Коцюбинського ліцею нагороджено за перемогу в першому етапі Всеукраїнської військово - патріотичної гри ,, Сокіл'' (,, Джура'').

15:22:27 02.06.2023

Відбулась нарада-навчання

1 червня відбулась нарада-навчання з керівниками закладів культури Михайло-Коцюбинської громади. Розглянуті питання ведення ділової документації закладів культури, робота з гугл-таблицями та різні цікаві форми організації роботи з дітьми та молоддю. Презентовано збірку "Грані жіночого таланту".

08:21:27 02.06.2023

Запроваджено ПРОЄКТ

В День захисту дітей 1 червня 2023 року  на базі  #Ковпитськагімназія   #ГОСІГМА за підтримки ГО КримSOS #Крим_SOS запроваджує ПРОЄКТ облаштування сучасного простору необмежених можливостей для дітей вразливих категорій. Все це стало можливим завдяки фінансуванню Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) #UNHCR.     І, вже перші тренінги в рамках реалізації проєкту проводили вчителі #Ковпитськагімназія: "Щасливе дитинство моє" і "Соціальна згуртованість". Діти і дорослі отримали море позитивних вражень та емоцій. На святі панувала неймовірна атмосфера. ДЯКУЄМО. Маємо вже перші постачання: пуфи для комфортного сидіння і великий набір для мозочкової стимуляції (на балансуючій дошці треба тримати рівновагу, а ще виконувати різні завдання. Одночасне виконання де-кількох завдань стимулює розвиток мозку).       Чекайте. Далі буде! 

07:50:20 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь