A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

Представники організації - грантодавця відвідали Андріївську гімназію

Михайло-Коцюбинська селищна рада успішно пройшла конкурсний відбір територіальних громад - партнерів проєкту "KOLO Clubs 2.0" у Чернігівській області, що реалізується ГО "DOCCU" за підтримки міжнародної неурядової організації FSA. Представники організації - грантодавця відвідали Андріївську гімназію. Спільно з керівництвом гімназії та відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму окреслили ряд питань щодо подальшої співпраці в рамках реалізації проєкту. Проєкт передбачає психо-соціальну підтримку учнів, батьків, педагогів, цифрові компетентності, медіаграмотність та безпеку школяра. Основні заходи проєкту - покращення організаціїї дозвілля учнів, проведення розвиткових занять та освітніх заходів. Тако ж підібрано приміщення в Андріївській гімназії для облаштування ХАБ простору.

11:29:57 21.03.2023

Відбулось тренінгове навчання для керівників закладів загальної середньої освіти

Днями відбулось тренінгове навчання для керівників закладів загальної середньої освіти М.-Коцюбинської громади. Порівнювали якості лідера та керівника, обговорювали питання «як досягти успіху у проведенні дистанційного навчання».Після тренінгу проведено нараду, на яку завітали представники Чернігівської районної військової адміністрації та надали рекомендації щодо виконання Постанови КМУ № 1487 від 30.12.2022р. «Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів».

15:23:21 03.03.2023

«Освітня субвенція 2023»

Використання коштів освітньої субвенції було розглянуто на інформаційній сесії «Освітня субвенція 2023» за сприянням Чернігівським РО Програми U-LEAD з Європою. Заступник селищного голови Марина ГАЛЬКО, представники відділу освіти, бухгалтерського обліку,  та керівники закладів загальної середньої освіти отримали важливу інформацію, практичні рекомендації від освітнього експерту Сергія Дятленка.

15:22:17 03.03.2023

Чергове засідання творчої групи директорів ЗДО

01 березня 2023 року відбулося чергове засідання творчої групи директорів ЗДО «Скринька цікавих ідей». Учасники активно обговорили актуальні питання організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти та обмінялися практичним досвідом. Також, в рамках засідання керівники долучилися до вебінару «Благополуччя дітей та педагогів в умовах надзвичайних ситуацій», який проходив на базі Чернігівського ОІППО їм. К.Д. Ушинського.

15:20:21 03.03.2023

Участь у вебінарі

22.02.2023 року спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Лариса ВАСИЛЕНКО прийняла участь у вебінарі, який провів Український культурний фонд (УКФ) спільно з Асоціацією міст України.Під час вебінару представники УКФ розповіли про грантові програми «Культурна спадщина» та «Культура. Регіони», обсяг фінансування та вимоги до заявників.

15:42:45 22.02.2023

"Відродження освіти Чернігівщини: пріоритети на 2023 рік"

21.02.2023 року начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Лідія ГАЄВСЬКА взяла участь у круглому столі "Відродження освіти Чернігівщини: пріоритети на 2023 рік". До заходу в онлайн -форматі долучилися представники міжнародних державних та не державних організацій, представники влади, що залучені до процесів відновлення освіти в Чернігівіському регіоні. Дякуємо Анні Пуцовій, керівниці операційного напряму благодійного фонду savED за можливість долучитися до участі представників освітянського загалу області.

15:39:28 22.02.2023

Допомога благодійників продовжується

Міністерство освіти і науки України спільно з Республікою Фінляндією надали допомогу у вигляді шкільних меблів закладам освіти області. Для Михайло-Коцюбинського ліцею, Пакульського закладу загальної середньої освіти та Ведильцівської гімназії отримано стільці, всього сто п'ятнадцять одиниць. Іноземні партнери, за сприянням ЮНІСЕФ передали для здобувачів освіти нашої громади просвітницькі буклети щодо ключових питань позитивних змін у поведінці дітей.Благодійний фонд «Турбота про дітей України» за сприянням представників організацій підтримки з Нідерландів перерахували на спеціальний рахунок Михайло-Коцюбинського ліцею три тисячі євро для ремонту додаткового найпростішого укриття в закладі. Наразі відбуваються підготовчі заходи до проведення ремонтних робіт.

14:32:33 22.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь