A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

Пройшов вебінар для вчителів та асистентів вчителів інклюзивних класів

04 жовтня 2022 року спеціаліст відділу Лариса ВАСИЛЕНКО взяла участь у вебінарі для вчителів та асистентів вчителів інклюзивних класів з теми «Адаптація і соціалізація дітей з особливими освітніми потребами в умовах учнівського колективу». Захід проходив на базі Чернігівського ОІППО ім К.Д Ушинського.

15:42:51 05.10.2022

З Днем працівників освіти!

Дорогі колеги! Сьогодні у нас є особлива нагода згадати і подякувати за високу місію всіх причетних до скарбниці знань. Мабуть, велике воно, учительське серце, коли настільки вистачає його.Та й частіше, ніж інше, болить воно ночами, бо вміщується в ньому біль і радість усіх вихованців. Подивіться, шановні, довкола себе: зерна добра і правди, які ви посіяли, проросли щедро у ваших учнях, що пам'ятають і люблять вас. А ще зерна сміливості нашим, українським дітям - воїнам, які гордо захищають рідну Україну від рашистського ворога. А секрет Перемоги - ваша підтримка, мудре слово та МОЛИТВА великої вчительської душі. Зі святом! З Днем працівників освіти! Відчувайте впевненість і необхідність своєї справи! Віри, Надії, Любові нашим вчителям, кожній родині могутньої неньки України.

11:03:06 30.09.2022

«Подаруй тепло тим, хто захищає нас»

Війна внесла свої корективи. Але незламною є віра у велику ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ. Сьогодні кожен на своєму місці повинен намагатися допомогти нашим ЗАХИСНИКАМ, які вірою і честю, кров’ю і власним життям кожної хвилини наближають Перемогу.

16:25:09 13.09.2022

З ДНЕМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ!

Щиро вітаємо спортсменів, ветеранів спорту, тренерів, педагогів, прихильників фізкультурно-спортивного руху - з Днем фізичної культури і спорту, яке в цьому році відзначається 10 вересня.

06:59:22 10.09.2022

ПРИЄМНА ЗУСТРІЧ

В День Української державності селищний голова Ніна ВОРОХ відвідала родини своїх колег, сімейні пари, які працювали на благо нашої рідної України. Приємні зустрічі, спілкування, спогади зірвали невимушену сльозу болі за нашу державу та віри у велику ПЕРЕМОГУ.

14:30:55 29.07.2022

Сьогодні відбулась онлайн зустріч з освітніми експертами

Сьогодні відбулась онлайн зустріч з освітніми експертами, які реалізують проєкт цифрового освітнього центру в Михайло-Коцюбинському ліцеї. Микола Шпак та Лідія Гаєвська презентували роботу закладу. Також звернули увагу на проблемні питання ліцею.

18:25:14 13.07.2022

Проведено установчі збори для формування складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Михайло-Коцюбинської селищної ради

06 липня 2022 року відбулись установчі збори щодо формування складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Михайло-Коцюбинської селищної ради.  Такий консультативно-дорадчий орган утворений для сприяння участі молоді у формуванні, реалізації державної молодіжної політики в громаді, активізації громадської позиції, налагодження ефективної взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування. Молодіжну раду очолив Олександр Токарь . Заступник голови Молодіжної ради – Аліна Полуян.  Секретар – Інна Ольховик.  Протокол засідання Молодіжної ради буде оприлюднено в триденний термін. Вітаємо з початком нових перетворень в молодіжній політиці та бажаємо успіхів активним дівчатам і хлопцям, які зацікавлені у розвитку та позитивних змінах нашої громади!

16:14:03 06.07.2022

Як не стати жертвами торгівлі людьми під час війни

В умовах активної фази російської агресії на більшій частині України розгортаються динамічні процеси внутрішньої міграції, що призводить українців до втратити роботи. З метою інформування населення, як не потрапити у трудове або сексуальне рабство, проєктом „Українцям про Європейський Союз”, спільно з Міжнародною організацією з міграції розроблено ряд інформаційних матеріалів, направлених на попередження та уникнення потрапляння у злочини пов’язані з торгівлею людьми.

10:14:07 30.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь