A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ПО ЗАКЛАДАМ КУЛЬТУРИ

 Протягом тижня  Гаєвська Л.О., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму та спеціаліст відділу Василенко Л.О., відвідали заклади культури громади, з метою надання методичної допомоги  щодо ведення ділової документації.

16:42:06 03.02.2022

ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

 Цікавий та пізнавальний захід до Дня Соборності України пройшов в Михайло-Коцюбинському ліцеї.

14:25:03 24.01.2022

ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

29.12.2021 року відбулося засідання Координаційної ради Михайло-Коцюбинської селищної ради, щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків на якій були розглянуті звіти роботи соціальних служб громади в напрямку профілактики насильства, булінгу, заходи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.  Внесені пропозиції спрямовані на покращення і результативність роботи соціальної сфери. Також опрацьовано питання спільної роботи суб’єктів  мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

08:45:40 29.12.2021

ПРО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ОСВІТИ

28 грудня 2021 року відбулась нарада керівників закладів освіти Михайло-Коцюбинської громади. У заході брали участь заступник селищного голови Марина Галько та директор Новобілоуського інклюзивно-ресурсного центру Марина Ніколаєва.

08:43:12 29.12.2021

ПОЧЕСНИЙ ПЕДАГОГ УКРАЇНИ

Щоб оцінити та розкрити суспільству вміння, таланти, професійність педагогів України, висловити їм повагу та глибоку вдячність, УІВЦ «Галактика» та Спілка освітян України за підтримки та участі Офісу Президента України, Верховної Ради України, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Національної академії педагогічних наук України, департаментів та управлінь галузі, органів державного управління та місцевого самоврядування проводять національний проєкт «Почесні педагоги України».

08:39:13 29.12.2021

Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства"

Кампанія "16 днів проти насильства" проводиться щорічно з 25 листопада до 10 грудня з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

18:19:56 10.12.2021

НОВІ ПІДХОДИ ДО ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІВ

З метою професійного розвитку вчителів початкових класів Михайло-Коцюбинської громади, організовано проведення супервізії методистом відділу дошкільної та початкової освіти Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського.

18:18:30 10.12.2021

СПІВПРАЦЯ НА РЕЗУЛЬТАТ

09 грудня 2021 року начальник управління Служби Тетяна Маханькова взяла участь у семінарі-нараді керівників, заступників керівників закладів загальної середньої освіти Михайло-Коцюбинської громади.

18:15:10 10.12.2021

ПРАЦЮЄМО РАЗОМ

10 грудня 2021 року відбулась нарада керівників закладів культури з актуальних питань реалізації державної політики у сфері культури. Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Лідія Гаєвська та спеціаліст відділу Олена Доброговська акцентували увагу на плануванні роботи, здачі річної звітності, етикету проведення масових заходів, вакцинації клубних працівників, веденні ділової документації.

18:13:58 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь