A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

ПРАЦЮЄМО РАЗОМ

10 грудня 2021 року відбулась нарада керівників закладів культури з актуальних питань реалізації державної політики у сфері культури. Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Лідія Гаєвська та спеціаліст відділу Олена Доброговська акцентували увагу на плануванні роботи, здачі річної звітності, етикету проведення масових заходів, вакцинації клубних працівників, веденні ділової документації.

18:13:58 10.12.2021

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ

Керівники закладів культури громади 10 грудня 2021 року відвідали КЗ «Обласного центру народної творчості» та ознайомились з роботою творчих майстерень . Майстер-класи, методичні рекомендації щодо роботи клубних закладів  надала директор центру Юлія Солонець. Дякуємо за творче натхнення, методичну допомогу та яскравий запал енергії!

18:01:43 10.12.2021

УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ

08 грудня 2021 року відбулась онлайн-конференція «Підсумки та перспективні напрямки роботи на 2022 рік» організована директором Обласного центру народної творчості Юлією Солонець.  В онлайн-зустрічі взяла участь спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Доброговська Олена.

18:00:08 10.12.2021

ВЕБІНАР ДИРЕКТОРІВ ОПОРНИХ ЗАКЛАДІВ

10 листопада відбувся обласний вебінар директорів опорних закладів загальної середньої освіти з теми «Компетентісний підхід до організації управління освітнім процесом у закладі загальної середньої освіти» за участі начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради. Лідія Гаєвська ознайомила учасників з реаліями та перспективами розвитку закладів загальної середньої освіти в громаді.

13:19:46 12.11.2021

ПРАЦЮЄМО РАЗОМ

Творча група керівників закладів дошкільної освіти Михайло-Коцюбинської громади під керівництвом завідувачки ЗДО «Янголятко» Тетяни Панченко працювали над розробкою меню для дошкільних закладів за новими державними стандартами. Спеціаліст відділу Валентина Петрик ознайомила присутніх із нормами законодавства у сфері дитячого харчування.

13:19:40 12.11.2021

ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

За ініціативи відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради 02.11.2021 року відбулося засідання координаційної ради щодо реалізації Державної політики у сфері запобігання та протидії  домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків і запобігання та протидії насильства.

13:18:04 12.11.2021

КОМП’ЮТЕРНА ТЕХНІКА ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані  на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти», Центром матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів Чернігівської обласної ради проведено централізовану закупівлю ноутбуків для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти та їх філій для організації дистанційного навчання. Михайло-Коцюбинська територіальна громада отримала 18 ноутбуків для 4 закладів освіти.

14:40:41 10.11.2021

Освіта РАЗОМ в дії

«Освіта РАЗОМ» - продовжує свої практичні кроки. Таке гасло було прийнято на серпневій конференції у 2021 році педагогами Михайло-Коцюбинської громади та вже має практичні напрацювання.  Серед освітян організована робота творчих груп вчителів-предметників, які спілкуються з колегами громади онлайн. 

08:48:33 29.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь