A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

Відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради підготовлено збірку «10 перлинок культури громади».

Відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради підготовлено збірку «10 перлинок культури громади».

16:26:10 02.04.2021

РОЗБУДОВА СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ В ГРОМАДІ

02 квітня 2021 року відбувся онлайн-семінар для  керівників закладів загальної середньої освіти та працівників  органу управління освітою Михайло-Коцюбинської селищної ради із теми «Розбудова системи забезпечення якості освіти в громаді»:

16:24:00 02.04.2021

Нагадуємо: дотримуйтесь вимог пожежної безпеки у лісових масивах, на торфовищах та сільгоспугіддях

У зв’язку з настанням пожежонебезпечного періоду управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації звертається до населення регіону з проханням  щодо недопущення   випалювання  сухої  природної  рослинності та дотримання необхідних правил поведінки під час перебування у лісових масивах, природних екосистемах тощо. 

15:19:21 26.03.2021

НАВЧАННЯ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ГРОМАДИ

У зв’язку з підключення до  електроопалення  закладів  культури Михайло-Коцюбинської  громади, 24 березня було проведено навчання  для керівників бібліотечних та клубних установ в онлайн-режимі.

15:16:43 26.03.2021

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ ОСВІТЯН МИХАЙЛО-КОЦЮБИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

25 березня 2021 року відбулося планове засідання атестаційної комісії II рівня. Педагогічні працівники закладів освіти, керівники та заступники освітніх установ мали змогу презентувати свій результативний досвід та здобутки творчої роботи за 5 останніх років.

15:07:39 26.03.2021

ДЕЦЕНРТАЛІЗАЦІЯ В КУЛЬТУРІ

25 березня 2021 року спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Олена Доброговська взяла участь в онлайн – конференції «Децентралізація в культурі. Клубна справа», організованій Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації за участю представників Міністерства культури та інформаційної політики України, Українського центру культурних досліджень.

13:11:10 26.03.2021

Аналітичні матеріали на засідання робочої групи з приведення мережі закладів освіти відповідно до вимог чинного законодавства

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради разом з керівниками закладів освіти громади провели моніторингові дослідження стану розвитку освіти в громаді на 2020-2024 рр. Аналітичні матеріали були розглянуті під час засідання робочої групи з приведення мережі відповідно до вимог чинного законодавства.

16:54:19 24.03.2021

З дружнім візитом до закладу освіти

24 березня 2021 року батьки здобувачів освіти Жукотківської ЗОШ І-ІІ ступенів ознайомилися з роботою Михайло-Коцюбинської гімназії. Мали змогу відвідати класні кімнати, поспілкуватися з вчителями та отримати відповіді на актуальні питання від начальника відділу молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради  Лідії Гаєвської  та керівника закладу Миколи Шпака.

16:35:27 24.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь