A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

«Освітня субвенція 2023»

Використання коштів освітньої субвенції було розглянуто на інформаційній сесії «Освітня субвенція 2023» за сприянням Чернігівським РО Програми U-LEAD з Європою. Заступник селищного голови Марина ГАЛЬКО, представники відділу освіти, бухгалтерського обліку,  та керівники закладів загальної середньої освіти отримали важливу інформацію, практичні рекомендації від освітнього експерту Сергія Дятленка.

15:22:17 03.03.2023

Чергове засідання творчої групи директорів ЗДО

01 березня 2023 року відбулося чергове засідання творчої групи директорів ЗДО «Скринька цікавих ідей». Учасники активно обговорили актуальні питання організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти та обмінялися практичним досвідом. Також, в рамках засідання керівники долучилися до вебінару «Благополуччя дітей та педагогів в умовах надзвичайних ситуацій», який проходив на базі Чернігівського ОІППО їм. К.Д. Ушинського.

15:20:21 03.03.2023

Участь у вебінарі

22.02.2023 року спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Лариса ВАСИЛЕНКО прийняла участь у вебінарі, який провів Український культурний фонд (УКФ) спільно з Асоціацією міст України.Під час вебінару представники УКФ розповіли про грантові програми «Культурна спадщина» та «Культура. Регіони», обсяг фінансування та вимоги до заявників.

15:42:45 22.02.2023

"Відродження освіти Чернігівщини: пріоритети на 2023 рік"

21.02.2023 року начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Лідія ГАЄВСЬКА взяла участь у круглому столі "Відродження освіти Чернігівщини: пріоритети на 2023 рік". До заходу в онлайн -форматі долучилися представники міжнародних державних та не державних організацій, представники влади, що залучені до процесів відновлення освіти в Чернігівіському регіоні. Дякуємо Анні Пуцовій, керівниці операційного напряму благодійного фонду savED за можливість долучитися до участі представників освітянського загалу області.

15:39:28 22.02.2023

Допомога благодійників продовжується

Міністерство освіти і науки України спільно з Республікою Фінляндією надали допомогу у вигляді шкільних меблів закладам освіти області. Для Михайло-Коцюбинського ліцею, Пакульського закладу загальної середньої освіти та Ведильцівської гімназії отримано стільці, всього сто п'ятнадцять одиниць. Іноземні партнери, за сприянням ЮНІСЕФ передали для здобувачів освіти нашої громади просвітницькі буклети щодо ключових питань позитивних змін у поведінці дітей.Благодійний фонд «Турбота про дітей України» за сприянням представників організацій підтримки з Нідерландів перерахували на спеціальний рахунок Михайло-Коцюбинського ліцею три тисячі євро для ремонту додаткового найпростішого укриття в закладі. Наразі відбуваються підготовчі заходи до проведення ремонтних робіт.

14:32:33 22.02.2023

ДОБРІ СПРАВИ БЛАГОДІЙНИКІВ

Допомога і небайдужість благодійників дарують віру в добро та впевненість у перемозі українського народу над ворогом. Співпраця із донорами закордонних держав увінчується успіхами. Іхні добрі справи відгукуються і в нашій Михайло-Коцюбинській громаді, особливо для закладів освіти. Благодійний фонд «Волонтерський рух» в особі Євгена Романюка передали для Михайло-Коцюбинського ліцею набори для раннього розвитку дітей, базові аптечки первинної допомоги, набори для гігієни, гофробокси «Спільно до навчання» та дезінфікуючі/миючі засоби. Здобувачі освіти 1-2 класів всієї громади отримали канцелярські товари від БФ SavED в особі представника Анни Пуцової. Михайло-Коцюбинський ліцей, як опорний заклад постійно отримує благодійну допомогу для якісного перебування здобувачів освіти в найпростішому укритті. Так, Філія фонду Фінська церковна допомога в Україні в особі виконавчого директора Патріції Лінн передали закладу спортивний інвентар, канцтовари та бокси з ігровими матеріалами. Представники дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ поповнили укриття Михайло-Коцюбинського закладу освіти засобами гігієни, контейнерами для води, сидіннями із пінополіуретану, вогнегасниками та ковдрами синтетичними середньої термостійкості. Ковдри також були переждані і для Пакульського закладу ЗСО. Андріївська, Дніпровська, Ковпитська гімназії, Пакульський заклад ЗСО та М-Коцюбинський ЗДО «Пролісок» отримали бойлери на 50 літрів від представництва Міжнародної організації з міграції в Україні спільно з управлінням освіти і науки Чернігівської ОДА. Завдяки міжнародному благодійному фонду SavED та Кризовому координаційному центру при посольстві України в Польщі наша громада зовсім безкоштовно отримала АВТОБУС для вирішення соціальних питань населення в подальшому. Ми і надалі будемо проводити роботу щодо співпраці, проєктної діяльності для добрих справ покращення матеріально-технічної бази закладів освіти громади.

14:36:42 10.02.2023

Відбувся тренінг

Відбувся тренінг за участю тренерки ГО "Ла-Страда" Лариси РЕНЬ для педагогічних працівників закладів освіти, культури, представників Молодіжної ради. Сьогодні говорили про соціальну згуртованість та ефективну комунікацію у конфлікті. Дуже вдячні Ларисі Василівні! Отримали багато цінної інформації та приємного спілкування!

08:00:33 10.02.2023

Онлайн зустріч випускників громади

Співпраця направлена на профорієнтацію молодого покоління продовжується. Онлайн зустріч випускників нашої громади з викладачами та студентами Навчально- наукового інституту психології та соціальної роботи Національного університету,,Чернігівський колегіум '' ім. Т.Г Шевченка пройшла активно та цікаво.

08:04:45 09.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь