A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Служба у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Допомога дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування

На сучасному етапі розвитку українського суспільства посилення соціально-правового захисту дітей є одним із пріоритетних напрямків здійснення державної соціальної політики та важливою умовою інтеграції до Європейської спільноти. Це зобов'язує усі органи влади працювати в інтересах дітей.

14:06:56 21.09.2020

До уваги батьків неповнолітніх дітей! Служба у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради інформує

На даний час значної актуальності набула проблема вживання алкогольних та слабоалкогольних напоїв, а також тютюнокуріння серед неповнолітніх. Діти, постійно бачачи дорослих, у тому числі й батьків, які п'ють пиво або й міцніші алкогольні напої, палять, вважають це нормою життя. Але хто ж, як не дорослі, свідомі люди, повинні потурбуватися про майбутнє покоління?

10:37:01 26.06.2020

Прийомна родина

Служба у справах дітей  Михайло-Коцюбинської селищної ради проводить організаційну роботу щодо створення на території селища нових прийомних сімей.

10:36:36 26.06.2020

Увага: літо! Небезпека, яка підстерігає дітей на канікулах

Літо – це пора відпочинку дітей і особливої відповідальності дорослих за їх життя і здоров’я, це час, коли дітей підстерігає безліч небезпек. Відсутність батьківського нагляду та велика кількість вільного часу – «гримуча суміш», яка не завжди йде на користь дітям. За статистикою, в Україні щодня сотні дітей наражаються на небезпеку, п’ять із цих випадків, на жаль, закінчуються трагічно.

10:34:58 26.06.2020

ЖИТЛОВІ ПРАВА ДІТЕЙ-СИРІТ, ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ТА ОСІБ З ЇХ ЧИСЛА

Відсутність житла – одна з найактуальніших проблем для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які випускаються в доросле життя з інтернатних закладів, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, з-під піклування.

12:07:36 05.06.2020

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. 

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. Сімейний патронат допомагає дітям, чиї батьки деякий час не можуть опікуватися ними в силу різних життєвих обставин. Бувають випадки, коли через недбалість або жорстоке поводження дітям загрожує небезпека. Інколи у дітей хворіють або помирають батьки, й за ними нікому доглядати. Трапляється й так, що дітей залишають у пологових будинках ще при народженні, й доки триває кількамісячна бюрократична тяганина з «відмовою» мами, немовлята безпомічно чекають своєї долі на самоті в лікарняній палаті... Коли батьки в силу складних життєвих обставин не можуть опікуватися дітьми, їх на певний час беруть на виховання професійні патронатні сім’ї.

09:31:02 25.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь