A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Допомога дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування

Дата: 21.09.2020 14:06
Кількість переглядів: 1008

Фото без описуНа сучасному етапі розвитку українського суспільства посилення соціально-правового захисту дітей є одним із пріоритетних напрямків здійснення державної соціальної політики та важливою умовою інтеграції до Європейської спільноти. Це зобов'язує усі органи влади працювати в інтересах дітей.

Для забезпечення виконання завдань державної політики у сфері охорони дитинства, діяльність органів виконавчої влади та місцевого самоврядування спрямовується на захист прав, свобод та інтересів дітей, запобігання їх бездоглядності та безпритульності, соціальному сирітству, розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Особливої уваги та турботи з боку суспільства, всіх державних органів та недержавних організацій потребують діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

На початку нового навчального 2020-2021 року  року 25 дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського піклування нашої громади за сприяння в.о. голови селищної ради Ніни Ворох отримали подарунки від Михайло-Коцюбинської селищної ради, придбані згідно місцевої програми «Попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області на 2020-2024 роки».

Шкільні портфелі, постільні комплекти та канцелярію було передано законним представникам дітей. Подарунки і найкращі побажання  родинам передали  заступник селищного голови Віктор Єрема, начальник Служби у справах дітей Ірина Панченко.

 

Начальник служби у справах  дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради Ірина Панченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь