A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Служба у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

07 вересня 2022 року  відбулося засідання комісії з питань захисту  прав дитини виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. На засіданні розглянуто питання щодо неналежного виконання батьківських обов'язків  матір’ю по відношенню до своїх малолітніх дітей.

10:06:12 07.09.2022

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

21 червня 2022 року  відбулося засідання комісії з питань захисту  прав дитини виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. На засіданні обговорено питання належного виховання дітей, що проживають у сім'ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. Було розглянуто два питання: щодо доцільності підготовки та подання до суду позову про позбавлення матері батьківських прав стосовно її чотирьох малолітніх дітей; підготовки висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьків батьківських прав щодо малолітньої дитини.

14:21:47 21.06.2022

Інспектування родин, які опинились в складних життєвих обставинах

Контроль за родинами що опинились у складних життєвих обставинах та станом дітей, які в таких родинах виховуються – є одним з пріоритетних напрямків роботи поліції та служби у справах дітей. Такі сім'ї знаходяться в зоні постійної уваги та систематично перевіряються, щоб вчасно виявити проблеми та допомогти в їх вирішенні. Інспектори поліції сектору ювенальної превенції Чернігівського районного управління поліції спільно з начальником служби у справах дітей селищної ради відвідали 10 родин, що проживають на території Михайло-Коцюбинської територіальної громади і в яких виховується 17 дітей. Під час відвідування були перевірені умови проживання дітей, зібрана інформація щодо поводження батьків з дітьми, їх побуту, спільного проживання. Проведено профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства. Важливо: якщо ви бачите випадки, коли діти страждають від дій своїх батьків, або не отримують належного догляду - не чекайте, доки станеться лихо! Своєчасно повідомляйте про такі факти до поліції за номером 102!

15:38:56 09.06.2022

Здоров’я – найдорожчий дар людини, життя без нікотину того варте!

Паління є однією з  поширених проблем сьогодення. Щороку близько 8 млн людей у світі та 85 000 українців помирають внаслідок хвороб, спричинених курінням. Близько 40% людей  намагаються кинути цю звичку.

15:47:51 23.02.2022

Насильство над дітьми

Насильство над дітьми  – це не та тема, яку можна обговорювати жартома. Це тема, яка несе страх, сором, відчай… На жаль, проблема насильства, а особливо домашнього насильства є актуальною в нашому суспільстві. Жорстоке поводження із дітьми і нехтування їх інтересами можуть мати різні види і форми, але їх наслідки завжди завдають серйозної шкоди здоров`ю, розвитку і соціалізації дитини, нерідко складають загрозу її життю чи навіть спричиняють смерть. 

16:19:08 11.01.2022

Дитяча безпека залежить тільки від дорослих, які повинні створити світ, сприятливий для дітей, світ у якому кожна дитина почуватиметься захищеною

 08 вересня 2021 року комісією у складі представників Служби у справах дітей, Центру надання соціальних послуг Михайло-Коцюбинської селищної ради спільно з інспектором ВЗНС Чернігівського РУ ГУ ДСНС України в Чернігівській області Андрієм Бабичем провели обстеження житлово-побутових умов сімей з дітьми та їх підготовки до опалювального періоду. Профілактична робота проводилася по Левковицькому, Жукотківському, Шибиринівському, Пльохівському старостинських округах.

14:15:53 08.09.2021

Про розвиток в області сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

В області налічується 1990 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 1857 осіб (або 93,3% від загальної чисельності таких дітей) вже знаходяться у сімейних формах виховання: 1330 – у сім’ях опікунів, піклувальників; 527 – у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.

14:13:58 08.09.2021

Зустріч з опікунами та прийомними сім'ями

На сучасному етапі розвитку українського суспільства посилення соціально-правового захисту дітей є одним із пріоритетних напрямків здійснення державної соціальної політики та важливою умовою інтеграції до Європейської спільноти. Особливої уваги та турботи з боку суспільства, всіх державних органів та недержавних організацій потребують діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

14:34:54 03.09.2021

Михайло-Коцюбинська селищна рада вітає!

Михайло-Коцюбинська селищна рада вітає Нікітенко Галину Михайлівну -   патронатного вихователя з села Андріївки, яка  30 червня відзначає свій ювілейний День народження.   

16:12:48 30.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь