A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Служба у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

04 травня 2023 року  під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулося засідання комісії з питань захисту  прав дитини виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. Було розглянуто два питання: щодо призначення порядку участі батька у спілкуванні та вихованні малолітньої дитини та про стан виконання батьками батьківських обов’язків по відношенню до своїх малолітніх дітей. У ході засідання було заслухано заявників та членів комісії, які брали активну участь в обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції. З кожного питання були з’ясовані факти і обставини, на основі яких члени комісії ухвалили конструктивні рішення в інтересах дітей.

13:42:49 04.05.2023

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

 25 квітня 2023 року  під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулося засідання комісії з питань захисту  прав дитини виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. Було розглянуто одне питання: щодо визначення місця проживання малолітньої дитини. У ході засідання було заслухано заявників та членів комісії, які брали активну участь в обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідного рішення. Прийнято спільне рішення в інтересах дитини, яке взято на контроль до виконання.

15:55:51 25.04.2023

Прийомна родина

Служба у справах дітей  Михайло-Коцюбинської селищної ради проводить організаційну роботу щодо створення на території селища нових прийомних сімей. Прийомна сім’я – це сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, яка добровільно взяла на виховання та для спільного проживання від 1 до 4-х дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування. В разі утворення прийомної сім’ї прийомні батьки беруть дітей на власну житлову площу за наявності відповідних санітарно-гігієнічних та побутових умов.

13:21:29 09.04.2023

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

06 квітня 2023 року  під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулося засідання комісії з питань захисту  прав дитини виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради. На засіданні обговорено питання належного виховання дітей, що проживають у сім'ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. Було розглянуто одне питання: про доцільність тимчасового влаштування дитини до родичів та підготовка висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьків батьківських прав щодо малолітньої дитини

15:43:25 06.04.2023

Розширене засідання Координаційної ради

30 березня 2023 року  прийняли участь у розширеному засіданні Координаційної ради у справах дітей при Чернігівській облдержадміністрації заступник селищного голови Марина Галько та представники служби у справах дітей та центр надання соціальних послуг (у режимі відеоконференцзв’язку) на якому розглядались питання про стан роботи із влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у сімейні форми виховання та про стан розвитку послуги патронату над дитиною в області.

16:08:20 31.03.2023

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

02 березня 2023 року   під головуванням  голови Михайло-Коцюбинської  селищної ради  Ніни Ворох відбулося засідання комісії з питань захисту прав  дитини. На повістку денну виносилися питання  про стан виконання батьками батьківських обов’язків у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах та про стан роботи із влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у сімейні форми виховання.У ході засідання  заслухано завідувача відділення соціальної роботи ЦНСП Михайло-Коцюбинської селищної ради Парубець Богдану Андріївну та начальника Служби у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради Панченко Ірину Олександрівну. Члени комісії, брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які  взяті на контроль до їх повного виконання.

11:12:01 03.03.2023

Реалізація заходів соціально-правового захисту дітей у Михайло-Коцюбинській громаді

В умовах збройної агресії та запровадженого воєнного стану робота, спрямована на соціально-правовий захист дітей, які залишаються без піклування батьків, набуває ще більшої актуальності.

15:32:28 21.10.2022

30 вересня – День усиновлення!

Щороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Дане свято завжди є прикладом люблячої та міцної сім’ї, взірцем невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та розуміння, безкрайньої душі та терпіння. Заради дитячого щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В наших синах і дочках надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

08:05:22 30.09.2022

На Чернігівщині одинадцятирічний хлопчик отруївся алкоголем

Останнім часом збільшилася кількість отруєнь молодих людей алкогольними напоями. Прикрий випадок трапився нещодавно й у нашому краї. Так, 20.09.2022 до чергової частини відділення поліції №1 Прилуцького районного відділу поліції ГУНП у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення Талалаївської центральної лікарні з діагнозом «алкогольне отруєння тяжкого ступеня» автомобілем швидкої медичної допомоги доставлено одинадцятирічного мешканця смт Талалаївка.

08:29:48 28.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь