A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Служба у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Робоча зустріч працівників служби у справах дітей

19 березня 2021 року в приміщенні Михайло-Коцюбинської селищної ради відбулася робоча зустріч працівників служби у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради та служби у справах дітей Седнівської селищної ради.  

16:14:33 22.03.2021

«Безпека дітей в Інтернеті»

В період карантину діти замінили відпочинок з друзями та однокласниками на спілкування за допомогою комп`ютерів та гаджетів. Тому слід пам`ятати, що дружба в Інтернеті може виявитись небезпечною, адже мережа дає безліч можливостей скоювати злочини проти людини та порушувати їх права.

08:30:52 16.02.2021

Звіт про роботу Служби у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області в 2020 році

Служба у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області юридично почала діяти з 11.06.2019 року. На даний час завершено забезпечення організаційних та технічних умов, що відповідають вимогам ЄІАС «Діти»,  для прискорення питання передачі справ дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, від Служби у справах дітей  Чернігівської райдержадміністрації до Служби у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради.

08:25:34 16.02.2021

20 листопада – Всесвітній день дитини

Кожна дитина неповторна і унікальна не лише поглядом очей, але й у сприйнятті світу, життя, долі, істини, у їх розумінні і вмінні застосовувати у повсякденному житті. Саме в період дитинства дитина потребує особливого догляду і піклування, їй необхідна любов батьків.  

13:02:38 20.11.2020

Результати конкурсу «Кожній дитині потрібна родина!».

«Кожній дитині потрібна родина!» – з цим важко не погодитись. Всі ми знаємо, що дитина щаслива, коли зростає в любові, і батьківська любов для кожного – найважливіша у житті.    З нагоди відзначення Дня усиновлення Службою у справах дітей був організований конкурс дитячого малюнку «Кожній дитині потрібна родина!».   Головна ідея заходу – привернення уваги суспільства до проблеми сирітства, популяризація усиновлення та інших сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.    Цьогоріч на розгляд журі було представлено 29 дитячих малюнків. Найактивнішу участь у конкурсі прийняли учні Михайло-Коцюбинської гімназії та Андріївської ЗОШ. Журі конкурсу оцінювало художню майстерність, новизну, оригінальність, індивідуальність та самостійність у відтворенні теми. Журі визначило 5 кращих робіт. Переможцями стали: 1. Коваль Максим, 8 років, с. Андріївка.

11:53:17 02.10.2020

УВАГА! КОНКУРС!

З нагоди Всеукраїнського Дня усиновлення, яке щорічно відзначається 30 вересня, Служба у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради запрошує дітей дошкільного та шкільного віку від 5 до 12 років взяти участь у Конкурсі малюнків на тему: «Кожній дитині потрібна родина».

08:18:29 24.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь