A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Дитяча безпека залежить тільки від дорослих, які повинні створити світ, сприятливий для дітей, світ у якому кожна дитина почуватиметься захищеною

Дата: 08.09.2021 14:15
Кількість переглядів: 562

 08 вересня 2021 року комісією у складі представників Служби у справах дітей, Центру надання соціальних послуг Михайло-Коцюбинської селищної ради спільно з інспектором ВЗНС Чернігівського РУ ГУ ДСНС України в Чернігівській області Андрієм Бабичем провели обстеження житлово-побутових умов сімей з дітьми та їх підготовки до опалювального періоду. Профілактична робота проводилася по Левковицькому, Жукотківському, Шибиринівському, Пльохівському старостинських округах.

Першочерговою метою організаторів заходу стало вивчення умов підготовки таких сімей до зимового періоду. Зокрема, справності у помешканнях пічного опалення, електрообладнання, а також проведення профілактичної роботи з батьками та їхніми дітьми стосовно дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Члени комісії звернули увагу батьків на те що нещасні випадки з дітьми трапляються саме тоді, коли вони залишаються без нагляду дорослих. Діти стають заручниками обставин, а їхнє легковажне ставлення до вогню та води часто є першопричинами сумних і трагічних наслідків. Однією з основних причин стає недбале ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов’язків. У побуті необхідно бути пильними, адже елементарна недбалість може призвести до біди. З практики рятувальників відомо, що дитячі пустощі з вогнем, недопалки, сушіння речей над газовою плитою, стара електропроводка, саморобні обігрівачі тощо можуть стати причиною пожежі.

Загалом комісійно обстежено 9 родин.

За інформацією Служби у справах дітей Михайло-Коцюбинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь