A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Запрошуємо на гостину»

«Запрошуємо на гостину»

Цього разу творчий проєкт «Запрошуємо на гостину» зібрав шанувальників української прози. Гостею АРТ-простору була письменниця нашого краю Олена Печорна.

11:00 23.01.2023

Відбулося підсумкове засідання робочої групи

Відбулося підсумкове засідання робочої групи

20 січня 2023 року відбулося шосте (підсумкове) засідання робочої групи з актуалізації стратегії розвитку Михайло-Коцюбинської громади в умовах повоєнного відновлення та впровадження механізму моніторингу і оцінки за участі селищного голови Ніни Ворох, керівника проєкту Програми ПРООН з відновлення та розбудови миру Олени Нижник,  експерта програми ПРООН  Григорія Перерви та членів робочої групи. Експертом ПРООН Григорієм Перервою було презентовано результати роботи над оновленням Стратегії розвитку громади. Олена Нижник, керівник даного проєкту, презентувала учасникам робочої групи систему моніторингу  і оцінку  Стратегії розвитку громади та наголосила, що прийняття оновленої Стратегії – це перший крок. Наступним і найважливішим кроком для громади буде втілення в життя даного документу. А також проведення моніторингу і оцінки по реалізації оперативних цілей та завдань Стратегії.

15:34 20.01.2023

ПСИХОСОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА НАСЕЛЕННЯ

ПСИХОСОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА НАСЕЛЕННЯ

16 та 17 січня , в рамках роботи Психологічної студії відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму було залучено волонтерів Товариства Червоного Хреста.З метою надання психосоціальної підтримки здобувачам освіти та педагогічним колективам здійснили виїзди у Мньовську та Ковпитську гімназії громади. Волонтери Тетяна Неділько та Євдокія Туровець провели заняття з елементами творчості та активні ігри для учнів, для дорослих – заняття для підвищення емоційної стійкості.

15:31 19.01.2023

В Михайло-Коцюбинській громаді стартував творчий проєкт «Запрошуємо на гостину»

В Михайло-Коцюбинській громаді стартував творчий проєкт «Запрошуємо на гостину»

Мета проєкту: культурний розвиток мешканців громади, підтримка творчих та креативних жінок, популяризація українських традицій та звичаїв. Організація зустрічей з цікавими людьми рідного краю.Завдання проєкту: викликати інтерес до тієї чи іншої справи, якою займається жінка, підняти роль жінки у суспільстві на вищий щабель, організація творчих осередків, медіаграмотність, підтримка психічного здоров’я жінки.Перший проєктний захід «Поетична душа жінки». У творчій вітальні побули на гостині кавалер ордена княгині Ольги, поетеса, громадський діяч, авторка відомої пісні «Козачка» Надія Галковська та поетеса нашого краю, учасниця художньої самодіяльності Андріївського сільського клубу Тетяна Моргун.

15:24 19.01.2023

Про проведення Координаційної ради

Про проведення Координаційної ради

18 січня 2023 року відбулося засідання Координаційної ради щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків і запобігання та протидії насильства. Запобігання насильству - це пріоритетний напрямок роботи усіх відповідальних служб та органів, адже кожен такий випадок - це незворотній досвід людини, який завжди впливатиме на її життя. На цьому наголосила заступник голови Михайло-Коцюбинської селищної ради, голова Координаційної ради Марина Галько. Учасники засідання обговорили питання щодо профілактики та протидії домашньому насильству, боулінгу та необхідності надання психологічної підтримки постраждалим від домашнього насильства; підсумували роботу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті; затвердили план роботи Координаційної ради на 2023 рік.  Дільничий інспектор Чернігівського РВ УМВС України Роман Семена підсумував, що лише спільними зусиллями можна запобігти проявам насильства в суспільстві. 

11:08 19.01.2023

До уваги роботодавців! Як подати заяву-розрахунок через вебпортал електронних послуг ПФУ

До уваги роботодавців! Як подати заяву-розрахунок через вебпортал електронних послуг ПФУ

З 1 січня 2023 року страхові виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві здійснює Пенсійний фонд України. Для отримання фінансування по лікарняних роботодавцю, як і раніше, необхідно подати заяву-розрахунок, що містить інформацію про нараховані застрахованим особам кошти. Форма заяви-розрахунку залишилась незмінною. Важлива зміна для роботодавців: подавати заяви-розрахунки необхідно до Пенсійного фонду України через особистий кабінет страхувальника на вебпорталі електронних послуг. Щоб сформувати заяву-розрахунок в електронному вигляді, користувачу-страхувальнику потрібно мати доступ до інтернету та кваліфікований електронний підпис. Роботодавці, які з певних причин не можуть скористатись електронним кабінетом на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, мають можливість скласти заяву-розрахунок в паперовій формі та подати її до будь-якого сервісного центру головних управлінь Пенсійного фонду України в областях та м. Києві.

11:04 17.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь