Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРАВОВА ОСВІТА ДІТЕЙ – ЗАПОРУКА ЗАХИСТУ ЇХ ПРАВ!

ПРАВОВА ОСВІТА ДІТЕЙ – ЗАПОРУКА ЗАХИСТУ ЇХ ПРАВ!

          Протягом 2018-2019 років, представники  Управління юстиції, відповідно до плану заходів з реалізації правопросвітницького проекту "Я маю право!"  організовують та проводять бесіди, зустрічі, семінари, круглі столи. В рамках проекту, 10 жовтня 2018 року, до Михайло-Коцюбинської ОТГ завітали начальник Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Людмила Кузьміна і начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Світлана Трянова і зустрілись з учнями Михайло-Коцюбинської гімназії, Андріївської та Ведильцівської ЗОШ I-III ступенів Михайло-Коцюбинської селищної ради.

09:58 10.10.2018

ЗУСТРІЧ З ФОЛЬКЛОРНОЮ СПАДЩИНОЮ

ЗУСТРІЧ З ФОЛЬКЛОРНОЮ СПАДЩИНОЮ

      30 вересня в Чернігівському обласному  художньому музеї  імені  Григорія Галагана  концерт-презентація  “Душа Сіверщини” зібрала  шанувальників та поціновувачів  фольклорної спадщини.  Цей прекрасний захід відвідали і представники Михайло-Коцюбинської громади, у складі спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Олени Доброговської, депутата М-Коцюбинської селищної ради Юлії Веремійчик та завідуючої Зайцівським клубом Марини Доброговської.

14:09 03.10.2018

Олімпійський урок у Михайло-Коцюбинській гімназії

Олімпійський урок у Михайло-Коцюбинській гімназії

    З метою розвитку олімпійського руху в громаді, популяризації здорового способу життя, залучення учнівської  молоді до занять фізичною культурою і спортом, в закладах освіти Михайло-Коцюбинської громади протягом вересня були проведені Олімпійські уроки та Олімпійські тижні, присвячені Дню фізичної культури і спорту України. Підсумком місячника фізичної культури та спорту в Михайло-Коцюбинській ОТГ став Олімпійський урок громади, на якому були присутні учні з усіх закладів освіти. 27 вересня 2018 року, в Михайло-Коцюбинській гімназії, у спортивній залі закладу, відбувся урочистий захід з нагоди проведення Олімпійського уроку.

08:38 02.10.2018

День дошкілля в Михайло-Коцюбинській ОТГ

День дошкілля в Михайло-Коцюбинській ОТГ

      27 вересня відсвяткували Всеукраїнський день дошкілля в Михайло-Коцюбинській ОТГ. Урочисті заходи з цього приводу пройшли в закладі дошкільної освіти «Пролісок».

08:42 27.09.2018

ПІЗНАВАЛЬНО-НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ ДО ГЕТЬМАНСЬКОЇ СТОЛИЦІ

ПІЗНАВАЛЬНО-НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ ДО ГЕТЬМАНСЬКОЇ СТОЛИЦІ

          25 вересня представники Михайло-Коцюбинської  об'єднаної громади завітали до Батурина: спеціалість відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Алла Прищеп та Олена Доброговська.             Візит був  організований Чернігівським Центром  розвитку місцевого самоврядування, створеним за підтримки Програми "U-LEAD з Європою", спільно із Батуринською  міською  радою  та Київським Центром  розвитку місцевого самоврядування, з метою познайомлення , як історико-культурна спадщина та мистецтво можуть стати важелями для економічного розвитку та інфраструктури.

08:46 25.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь