A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ЩОРІЧНА СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ «ОСВІТА РАЗОМ»

Дата: 30.08.2021 11:48
Кількість переглядів: 255

30 серпня 2021 року Михайло-Коцюбинська громада зібрала освітян на щорічну Серпневу конференцію. Захід організував відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму в фоє Михайло-Коцюбинського Будинку культури. Розпочався захід вітальним словом та фінансовим аналізом від Михайло-Коцюбинського селищного голови Ніни Ворох.

В гості завітали  начальник управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області Тетяна Маханькова,    ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського Анатолій Заліський, директор обласного центру народної творчості Чернігівської обласної ради Юлія Солонець, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та методики, викладач історії національного університету «Чернігівський колегіум» імені Тараса Шевченка Тетяна  Янченко,   голова громадської організації «Центр освіти, кар’єри та соціальних технологій» Олена Пономаренко, завідувач Михайло-Коцюбинської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини  Наталія Косовець, заступник селищного голови Марина Галько та секретар ради Тамара Нємченко.

Спікерами піднімалися питання дуже важливі для вчителів. А саме, формування системи якості в закладах освіти, підготовка закладів ЗСО до впровадження державного стандарту базової середньої школи, навчання педагогів, єдність виховання, навчання та розвитку учнівської молоді за принципами національно-патріотичних цінностей, комплексний підхід до професійної орієнтації старшокласників, забезпечення реалізації компетентностей здобувачів освіти через ініціативність та підприємливість, вакцинація працівників закладів освіти, нововведення в оформленні листів непрацездатності.

Підбиваючи  підсумки конференції начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Лідія Гаєвська звернулася зі  словами вдячності до присутніх та наголосила: «Ми з вами, хочемо того, чи ні, є вчителями нового століття, вже майже 20 років, і всі, я переконана, що всі присутні зацікавлені, щоб навчання було плідним і ефективним, стало радістю і задоволенням».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь