A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Михайло-Коцюбинська селищна рада вітає!

Дата: 01.09.2021 09:43
Кількість переглядів: 282

Шановні учні, вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас усіх зі святом Першого дзвоника та Днем Знань!

Хтось із Вас вперше переступить поріг класу, а хтось у цьому навчальному році стане випускником і залишить рідну школу. І перших і других будуть супроводжувати приємні клопоти турботливих батьків.

Дорогі учні, Ви вступаєте у прекрасний світ творчого пошуку, пізнання таємничого світу науки. Висловлюю подяку Вам за прагнення здобувати нові знання. Вірю, що на цій дорозі Ви розкриєте свої таланти та втілите бажання. Хай Ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до нашої країни, а молодечий запал та енергія скеровані для побудови Вашого майбутнього та майбутнього Української Держави.

Особливі вітання тим, хто цього року йде до першого класу. Це - особлива подія у вашому житті, чудовий і надзвичайно цікавий час, з якого розпочинається світла дорога до знань і успіхів. Сьогодні Ви вперше сядете за шкільні парти навчальних закладів. Свято першого дзвоника – урочиста подія, яка Вам та Вашим батькам запам`ятається на все життя. Ви увійдете до єдиної шкільної родини. Перед вами відкриються тисячі доріг країни Знань і вічних істин Добра, Краси, Здоров`я. Нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання ваших батьків, які хочуть бачити своїх дітей розумними, освіченими, вихованими та високоморальними!

Складаю подяку Вам, педагоги, за відданість молоді та професіоналізм, щоденну працю і за все, що Ви робите для підвищення якості нашої освіти, виведення її у європейський простір. Без вчителя, викладача, професора освіти не існує. Сьогодні Ви з любов`ю та відповідальністю знову прийшли до шкільних класів. Щастя Вам, міцного здоров`я, натхненної праці та творчих успіхів!

Селищний голова Ніна ВОРОХ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь