Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар-нарада керівників закладів освіти Михайло-Коцюбинської ОТГ

Семінар-нарада керівників закладів освіти Михайло-Коцюбинської ОТГ

      10 грудня 2018 року у тренінговому форматі  відбувся семінар-нарада керівників закладів освіти Михайло-Коцюбинської ОТГ. Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Лідія Гаєвська  розпочала із гри-привітання «Привітай друга» та очікувань від тренінга. Показала презентацію про навчальну поїздку групи освітян об’єднаних територіальних громад Чернігівської області до Польщі, зокрема до північної частини Мазовецького воєводства.

14:37 12.12.2018

Інклюзивна освіта в  закладах дошкільної освіти

Інклюзивна освіта в закладах дошкільної освіти

      05.12.2018 року на базі ЗДО №37 «Казка» м. Чернігова відбулося спільне засідання круглого столу «Інклюзивна освіта – в дії» за участю представників Михайло-Коцюбинської ОТГ: спеціаліста відділу Олени Маслової, методиста Тетяни Руденко, завідувачки логопедичним пунктом Тамари Трояновської, завідувачів ЗДО Валентини Петрик, Тетяни Панченко та працівників дитячого садочка «Казка». В ході зустрічі відбулась презентація закладу дошкільної освіти, відео-перегляд корекційних занять в групах та обговорення важливих проблемних питань даної тематики.

14:29 12.12.2018

НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ ДО ПОЛЬЩІ

НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ ДО ПОЛЬЩІ

      Група освітян об’єднаних територіальних громад Чернігівської області відвідали Польщу, зокрема північну частину Мазовецького воєводства.  У складі делегації була і начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської ОТГ Лідія Гаєвська.

10:05 05.12.2018

Сучасні технології в Михайло-Коцюбинській гімназії

Сучасні технології в Михайло-Коцюбинській гімназії

            З 03 грудня по 07 грудня 2018 року Михайло-Коцюбинська гімназія в рамках тижня комп’ютерних наук, приєдналася до міжнародної ініціативи "Година коду".  Було проведено інтерактивні уроки інформатики, на яких учні 4,6,8 класів відчули себе справжніми програмістами.

08:45 05.12.2018

Розпочато роботу над Планом місцевого економічного розвитку громади

Розпочато роботу над Планом місцевого економічного розвитку громади

          Перша робоча зустріч в рамках підписаного Меморандуму про партнерство та співробітництво між Славутицькою,  Любецькою та Михайло-Коцюбинською об’єднаними територіальними громадами.  В ході зустрічі обговорено процес розробки плану економічного розвитку, який розробляється за 12 місяців з дати приєднання до Ініціативи ЄС . Обговорили вимоги ЄС до Плану, його структуру.

11:26 04.12.2018

Перемога у  Швейцарсько-українському проекті "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO

Перемога у Швейцарсько-українському проекті "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO

       Команда з Михайло-Коцюбинської ОТГ прийняла участь у Швейцарсько-українському проекті "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO і стала переможцем конкурсу "Найкращі з кращих". Отримали перше місце, кубок та дипломи про завершення навчальної програми. З України було десять команд. Михайло-Коцюбинська ОТГ представляла Чернігівську область. Хочу привітати всю нашу громаду з перемогою і щиро подякувати учасникам нашої дружньої, згуртованої команди: Чугай Зої, Бабич Катерині, Нємченко Тамарі та Горбачу Олександру за їх знання, кмітливість, неординарність, наполегливість, активність, згуртованість, підтримку один одного та за довіру!!! Це все мабуть і привело КОМАНДУ до перемоги!!!

15:26 26.11.2018

Вшанування жертв Голодомору у с.Жукотки

Вшанування жертв Голодомору у с.Жукотки

Вшанувати пам"ять жертв Голодомору 1932- 1933 рр.  зібрались жителі села Жукотки в музейній світлиці , яка знаходиться в Жукотківському Будинку культури. Щось покликало наче сюди... .Напевно всі ті старовинні експонати, рушники які позносили наші односельці, котрим майже до ста років. Все це німі свідки історії, тих страшних часів, котрі все бачили і пережили, але нічого розказати не можуть, лише навіюють тугу...

15:17 26.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь