Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч із кандидатом історичних наук

Зустріч із кандидатом історичних наук

Напередодні вшановування Дня пам’яті жертв голодоморів та 85-тих роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні в Михайло-Коцюбинській гімназії відбулася зустріч учнів старших класів із співробітником Українського інституту національної пам’яті, кандидатом історичних наук, Горобцем Сергієм Михайловичем.

15:15 26.11.2018

24 листопада 2018 року Михайло-Коцюбинська громада вшановувала пам'ять жертв Голодомору 1932-33 років.

24 листопада 2018 року Михайло-Коцюбинська громада вшановувала пам'ять жертв Голодомору 1932-33 років.

В заході брали участь: керівництво  Михайло-Коцюбинської селищної ради, в.о.старостинських округів, мешканці ОТГ. Зі словами скорботи звернувся до присутніх в.о. селищного голови Віктор Єрема та нагадав історичні події 85-річної давнини.

16:54 25.11.2018

Вітання хліборобів зі святом

Вітання хліборобів зі святом

        Цими вихідними в Андріївському старостинському окрузі Михайло-Коцюбинської ОТГ з Днем працівника сільського господарства вітали всіх трударів, хліборобів, усіх тих, хто присвятив своє життя праці на Богом даній землі. На свято завітав заступник голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Віктор Єрема та разом із старостою села Андріївки Мариною Галько привітали присутніх теплими слова та побажали миру, злагоди, єдності в родинах, громаді та державі. Щоб земля віддячувала людям сторицею за їхні старання. Привітав зі святом і хореографічний колектив нашого сільського клубу танцювальними композиціями, які підготувала з дітками Ольга Долішня.  Учні школи разом із педагогом-організатором Ларисою Циндук підготували два неймовірних гумористичних номера про "Женихання Стецька" та "Як дід бабу продавав". Звісно, порадував гостей і колектив художньої самодіяльності сільського клубу: жартівливі пісні зігрівали атмосферу в залі, а під ліричну пісню у виконанні Тетяни Моргун присутні гості навіть танцювали білий танець, чоловіки були приємно вражені.  Наталія Нагорна  та Наталія Клюка запалили зал своєю неперевершеною піснею про село. Дякую всім, хто приймав участь у підготовці та проведенні свята.

13:19 19.11.2018

Семінар-практикум для вихователів ЗДО

Семінар-практикум для вихователів ЗДО

     Для вихователів закладів дошкільної освіти Михайло-Коцюбинської ОТГ на  базі  ЗДО  «Пролісок» 16.11 2018 року було проведено семінар-практикум

15:22 16.11.2018

Гуманізм педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського

Гуманізм педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського

     15 листопада 2018 року у Михайло-Коцюбинській гімназії пройшли педагогічні читання «Філософія серця або гуманізм педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського», приурочені 100-річчю від дня народження великого українського педагога. Читання зібрали колег із 5-ти закладів освіти Михайло-Коцюбинської селищної ради.

13:21 16.11.2018

Президент доручив регіональній владі підготувати плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки

Президент доручив регіональній владі підготувати плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки

     Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку доручив представникам  регіональної влади розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки.

12:31 15.11.2018

Осіннє прибирання

Осіннє прибирання

       У рамках осіннього місячника з благоустрою в Андріївському старостинському окрузі Михайло-Коцюбинської селищної ради проведено прибирання біля установ, організацій, підприємств: адмінприміщення старостинського округу, школи, дитячого садка, клубу, бібліотеки, ФАПу, реабілітаційного центру «Вітал», пам’ятних місць села тощо. Активно долучилися до прибирання всі учні школи, вчителі, працівники закладів і установ території старостинського округу та небайдужі жителі села. Висловлюємо всім учасникам щиру вдячність. Окрему подяку висловлюємо за  надання транспорту для вивозу сміття директору СТОВ «Андріївське» Андрію Сидоренку, жителю села Миколі Скрипченку, за надані паливно-мастильні матеріали – директору реабілітаційного центру «Вітал» Олександру Глинському.

13:28 13.11.2018

Святкування дня працівників соціальної сфери

Святкування дня працівників соціальної сфери

       Як завжди в першу неділю листопада відзначається День працівників соціальної сфери. Тому і наша громада не забарилася з привітаннями та 2 листопада у святковій  залі вітали соціальних робітників Ценру надання соціальних послуг М.-Коцюбинської селищної ради.   

15:51 05.11.2018

У злагодженому колективі – командний дух!

У злагодженому колективі – командний дух!

Згуртований і дружній колектив — запорука успіху будь якої організації. А відкриті дружні взаємини у педагогічному колективі дають змогу педагогам спільно долати професійні труднощі й мотивувати одне одного та своїх вихованців до особистісного зростання, підвищують ефективність освітньої діяльності.

15:49 02.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь