A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Правова допомога для жителів громади!

Дата: 24.09.2021 16:45
Кількість переглядів: 197

     24 вересня директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко , начальник відділу комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Михайло Коцюбинської селищної ради Юрій Брей, заступник начальника відділу Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Дмитро Савуляк, проведено правопросвітницькі заходи з питань реалізації права на безоплатну правову допомогу і реалізації пілотного проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» та надали правову допомогу мешканцям сіл Ведильці та Пакуль.

     Під час зустрічей мешканців громади було проінформовано про порядок та підстави надання безоплатної правової допомоги, способи захисту прав людини, порядок набуття та реалізації права власності на земельну ділянку, відповідальності за порушення земельного законодавства запобігання та протидію домашньому насильству, протидію та запобігання дискримінації за гендерною ознакою, права дітей, права та обов’язки батьків і дітей, чоловіків і дружин, порядок розподілу спільного майна, призначення аліментів, призначення субсидії та інше.

     Після проведених заходів було здійснено прийом місцевого населення. За отриманням правової допомоги звернулось тринадцять осіб, яким було надано п’ятнадцять вичерпних консультацій у сфері сімейного, земельного, пенсійного, житлового, спадкового, адміністративного права та соціального забезпечення.

     Також відбулися зустрічі з старостами Ведильцівського та Пакульського старостинських округів Лілією Любинською і Вікторією Дацюк.

     Михайло Коцюбинська селищна рада вдячна Чернігівському місцевому центру з надання БВПД в особі Бобруйко Володимира, за співпрацю у сфері надання правової допомоги жителям громади!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь