Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Події

Повторно оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Єдність» Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

  На засіданні конкурсної комісії, що відбулося 12 квітня 2021 року не було визначено переможця конкурсу на посаду директора комунального підприємства «Єдність» Михайло-Коцюбинської селищної ради Повторно оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Єдність» Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області Правові підстави проведення конкурсу: Статут Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади, Розпорядження селищного голови Михайло-Коцюбинської селищної ради від 12 квітня 2021 року № 76 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Єдність» Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.

16:49:26 12.04.2021

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

У зв'язку з поширенням гострої респіраторної інфекції COVID- 19, посилено обмежувальні протиепідемічні заходи у Чернігівській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості:

16:55:25 05.04.2021

Шановні жителі громади! У понеділок 5 квітня рух автобусів за маршрутом Чернігів - Михайло-Коцюбинське здійснюватиметься у звичному режимі. Інформацію щодо змін графіку руху буде розміщено на офіційному сайті громади.

Шановні жителі громади! У понеділок 5 квітня рух автобусів за маршрутом Чернігів - Михайло-Коцюбинське здійснюватиметься у звичному режимі.

17:01:16 03.04.2021

Увага! Конкурс! Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Єдність» Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Правові підстави проведення конкурсу: Статут Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади, Розпорядження селищного голови Михайло-Коцюбинської селищної ради від 29 березня 2021 року № 63 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Єдність» Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.

15:21:51 29.03.2021

Оголошення

Відповідно до СТ.77-1Кодексу України про адміністративні    правопорушення, та комісії Михайло-Коцюбинської селищної ради з ТЕБ та НС від 29.03.2021 р. повідомляємо: випалювання сухої природної рослинності або її залишків, сміття та інших органічних відходів без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього середовища або з порушенням умов такого дозволу тягне за собою накладання штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб  від 50 до 70 неоподаткованних  мінімумів доходів громадян.  

15:01:14 29.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь