Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ВЕБІНАРИ ТА ТРЕНІНГИ

Онлайн - тренінг зі створення профілів громад

Запрошуємо представників та представниць робочих груп із громадської безпеки та відновлення, а також місцевих активістів та активісток Чернігівщини на онлайн-тренінг із створення профілів громад. Захід проводиться у межах проєкту «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», який впроваджує ГО «Чернігів Європейський». Участь у цьому онлайн-тренінгу є важливим етапом у розробленні профілів громад. Створення профілю громади є ключовим інструментом для розуміння потреб, пріоритетів та особливостей громади. Профіль допомагає визначити стратегії, які сприятимуть досягненню поставлених цілей в аспекті відновлення громади і підвищенню якості життя мешканців. Тренінг відбудеться 28 липня 2023 р. Формат: онлайн Провідні експерти-тренери Юрій Антощук та Микола Гомонюк поділяться практичними кейсами та прикладними інструментами для створення профілів громад, тож не зволікайте з реєстрацією. Реєструйтеся на тренінг за цим посиланням: https://forms.gle/oBrUjhCvDL8xDGPy9 Тренінги проводяться в межах ініціативи «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», яку впроваджує ГО «Чернігів Європейський» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

14:25:44 06.07.2023

Запрошуємо пройти навчання щодо заснування та розвитку громадських організацій та управління проєктами

Запрошуємо представників та представниць робочих груп із громадської безпеки та відновлення, а також місцевих активістів та активісток Чернігівщини на тренінги з розбудови громадянського суспільства та управління проєктами. Тренінги проводяться у межах проєкту «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», який впроваджується ГО «Чернігів Європейський». Зусилля громадських активістів, волонтерів, правозахисників безпосередньо визначають рівень розвитку українського громадянського суспільства. Теперішнє та майбутнє нашої країни багато в чому залежить від того, чи зможуть громадські організації зберегти свої надбання та в подальшому розвивати потенціал задля відновлення територіальних громад. Про те, як можна досягти цього та якими є можливості громадських організацій у відновленні постраждалих громад, ви дізнаєтеся на тренінгу з розбудови громадянського суспільства та управління проєктами. Якщо ви замислюєтесь над створенням громадської організації, але не знаєте, з чого почати, якщо ви маєте бажання ініціювати соціальні зміни, але не знаєте, як оформити свої ідеї в проєкт, то вам допоможуть наші досвідчені тренери Тетяна Романова та Юрій Акименко.

15:51:57 30.05.2023

Онлайн семінар-нарада

17 травня 2023 року о 14:00 год. відбудеться онлайн семінар-нарада з питань грантової підтримки галузі АПК, створення та функціонування фермерських господарств в умовах воєнного стану. До участі у заході запрошуються фахівці відповідальні за напрям агропромислового розвитку та зацікавлені суб’єкти господарювання.  Програма онлайн семінар-наради додається.

16:20:56 16.05.2023

Вебінар: «Проблемні питання бронювання військовозобов’язаних аграріїв»

 Запрошуємо на вебінар: «Проблемні питання бронювання військовозобов’язаних аграріїв» Дата та час проведення: 11 травня, 13:00-15:00 Для когопредставники аграрного бізнесу, професійних аграрних організацій громад, дорадчих служб. Формат: онлайн на платформі Zoom: https://us06web.zoom.us/j/82904823962  Ідентифікатор зустрічі: 829 0482 3962 Основні питання: які підприємства аграрного сектору вважаються критично важливими для економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, які умови та порядок бронювання працівників аграрного підприємства, які вимоги до складання та ведення списків військовозобов’язаних на підприємстві, скільки працівників можна забронювати, алгоритм дій с/г підприємств для бронювання працівників, альтернативні шляхи бронювання с/г підприємствами своїх працівників. Організатори: проєкт «Технічна Допомога на підтримку впровадження операції «Основний кредит для аграрної галузі – Україна» UAFA TA, Спілка аграріїв Київщини, журнал «AgroPRO»

14:09:34 10.05.2023

Тренінг “Навіщо бізнесу потрібен енергоаудит”

12 квітня Асоціація енергоаудиторів України та Спілка українських підприємців - СУП за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка України” запрошують представників українського бізнесу взяти участь у тренінгу “Навіщо бізнесу потрібен енергоаудит”. Виклики, спричинені атакою росії на українські енергетичні об’єкти, змусили підприємців зміцнювати власну енергетичну стійкість. Адже енергетичні питання стали питанням життя та смерті для десятків тисяч малих та великих бізнесів — бізнес не може існувати без надійного постачання енергоресурсів. Однак у багатьох випадках, підприємці не знають, із чого почати і які заходи задля енергетичної стійкості треба впроваджувати в першу, другу і третю чергу, а від яких ідей треба відмовлятись. Відповіді на питання “з чого бізнесу почати працювати над власною енергетичною стійкістю” запропонує під час тренінгу Вадим Литвин - голова Спілки енергоаудиторів України. Він детально на практичних кейсах українських компаній, які вже заощаджують на енергоресурсах пояснить:

09:06:52 10.04.2023

"Ризики, бізнес, 8 березня"

 8 березня о 13.00, спеціально до Міжнародного дня захисту прав жінок Орнелла Остапенко проведе лекцію про історію дня 8 березня та виклики жінок-підприємиць у ці турбулентні часи.  Орнелла Остапенко - підприємиця, арт директорка та співзасновниця креативної агенції Andor, Creative Women Publishing та Design4Ukraine Реєструйся та долучайся до події за посиланням Коли? 8 березня, 13:00 Де? Zoom Участь у події - безоплатна

10:09:24 07.03.2023

Участь в заході

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малих і середніх агропромислових підприємств, 22 лютого 2023 року о 14:00 год. відбудеться онлайн семінар-нарада з питань розвитку сільських територій, на якій буде висвітлено питання державної грантової підтримки агровиробників у 2023 році.

08:55:27 22.02.2023

Запрошуємо підприємців Чернігівської області та представників ТГ на вебінар

Запрошуємо підприємців Чернігівської області та представників ТГ на вебінар «Огляд актуальних питань від ДПС. Інформаційна підтримка бізнесу»  КОЛИ: 09 лютого об 11:00  ДЕ: платформа Zoom Посилання на захід: https://us05web.zoom.us/j/87410012549?pwd=MnJuWTNQbnB2Q3BIeFh5WkY0NzRPdz09 Вебінар організований Регіональним Фондом підтримки підприємництва по Чернігівській області. Програма заходу: Час виступу Спікер 11:00 – 11:05 Відкриття заходу Марія ФІНЮК– в. о. Генерального директора Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» 11:05 – 11:20 Декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році Світлана ВОЛКОВА – Начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області. 11:20 – 11:35 Електронні податкові сервіси: зручність та можливості Людмила ГОРДИНСЬКА – Начальник управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Чернігівській області. 11:35 – 11:50 Фінансові та інформаційні можливості для бізнесу у 2023 Марія ФІНЮК– в. о. Генерального директора Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»

07:56:27 07.02.2023

Вебінар!

Запрошуються підприємці Чернігівської області та представники ТГ на вебінар «Порядок і способи захисту прав людей, потерпілих внаслідок війни»  КОЛИ: 02 лютого об 11 : 00  ДЕ: платформа Zoom Посилання на захід: https://us05web.zoom.us/j/87961384323... Програма заходу: Час виступу Спікер 11:00 – 11:05 Відкриття заходу Марія ФІНЮК – в. о. Генерального директора Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» 11:05 – 11:15 Основні засади порядку та способів захисту прав людей, потерпілих внаслідок війни  Ірина ПРОТЧЕНКО – директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області 11:15 – 11:30 Встановлення статусу особи з інвалідністю внаслідок війни (цивільні особи) Дмитро НАУМЕНКО – юрист Громадської організації «MART» 11:30 – 11:45 Забезпечення прав громадян, які виїхали за межі території України Олеся ПИРКОВСЬКА – заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області 11:45 – 12:00 Забезпечення прав людей, потерпілих внаслідок війни Володимир БОБРУЙКО – директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

09:28:10 01.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь