Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

НОВИНИ

Ігор Ксеніч, доктор соціальних наук у галузі політології (республіка Польща) провів вебінар для кандидатів цьогорічної Програми стажувань «Добре самоврядування»

«Польська модель децентралізації» – такою була тема другого вебінару для 35 учасників другого етапу Програми стажувань «Добре самоврядування». Спікером заходу виступив Ігор Ксеніч, політолог, доктор соціальних наук у галузі політології Університету Адама Міцкевича в Познані (республіка Польща), експерт у сфері співробітництва польських та українських місцевих органів влади.

11:37:50 05.06.2023

Засідання робочої групи

10 травня 2023 року  в приміщенні Михайло-Коцюбинської селищної ради відбулось засідання робочої групи за участі представників Програми розвитку ООН з громадської безпеки та соціальної згуртованості - було налагодження взаємодії у питаннях громадської безпеки, соціальної згуртованості, відновлення та розбудови постраждалих територій та обговорення майбутніх напрямків реалізації розроблених проєктів та міні-ініціативів у 2023 році. Члени робочої групи розглянули ряд питань порядку денного.  Також присутні заслухали інформацію головного інспектора ДСНС Сергія Пупія, начальника місцевої пожежної команди Костянтина Саннікова, дільничого офіцера поліції Романа Семену та заступника начальника управління з примітивної діяльності ЧРУП ГУМП в Чернігівській області  Руслана Ільченка про стан безпекової ситуації в громаді. Завідувач  відділення соціальної роботи Богдана Парубець поінформувала присутніх про ситуацію в громаді пов’язану з домашнім та гендерно-обумовленим насильством. Також на засіданні розглянули поточні питання у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості.

09:32:02 11.05.2023

Набір на навчання для громадських активістів: як впоратись зі стресом і допомагати іншим

Освітній дім прав людини в Чернігові організовує два 3-денних тренінги для громадських активістів, волонтерів, лідерів громад, журналістів та правозахисників. Як я можу стати більш стійким/ою до стресу і тривоги та підтримати в цьому своє оточення? Як я можу працювати з травмованими людьми і допомогти їм відновити здатність приймати рішення і діяти? Як я можу підтримати українське суспільство, щоб воно трималося разом і не здавалося? Це частина Програми психосоціальної реабілітації для активних представників громадянського суспільства України, які зазнали психологічної шкоди від агресії росії. Головний акцент зроблений на формування травмо обізнаності громадських діячів та активістів, формування навичок долати вторинну травматизацію, працювати з внутрішніми та зовнішніми ресурсами.

09:28:05 05.05.2023

Соціальна інтеграція людей з інвалідністю в аграрному секторі

Програма USAID АГРО у своїй діяльності прагне забезпечити рівний доступ та створити можливості для розвитку, незалежно від стану здоров'я, статті, віку чи соціального статусу. АГРО заохочує взаємодію партнерів для сприяння рівних можливостей людей з інвалідністю. Щоб допомогти зробити агропідприємства більш дружніми, а продукцію зручною для споживачів з інвалідністю, на замовлення Програми USAID АГРО, Національна Асамблея людей з інвалідністю України спільно з Pro.UD Універсальний дизайн, розробили посібник «Соціальна інтеграція людей з інвалідністю в аграрному секторі».  Завантажуйте посібник та зробіть своє агропідприємство дружнім для людей з інвалідністю.

08:44:10 05.05.2023

Засідання робочої групи

10 травня 2023 року о 10:00 год. в приміщенні Михайло-Коцюбинської селищної ради відбудеться засідання робочої групи за участі представників Програми розвитку ООН з громадської безпеки та відновлення. В березні 2023 року пройшли робочі групи на яких були відібрані міні ініціативи та проєкти для реалізації в громадах. Метою зустрічі є налагодження взаємодії у питаннях громадської безпеки, соціальної згуртованості, відновлення та розбудови постраждалих територій та обговорення майбутніх напрямків реалізації розроблених проєктів у 2023 році. Також планується зробити моніторинг проєктів, які вже в процесі реалізації.

08:17:27 05.05.2023

Крафтовики, цей допис — для вас!

Є ідея: влаштувати ярмарок, представити Чернігову вашу продукцію і познайомити вас — найкрутіших виробників.  Якщо Вам цікаво встановити нові бізнес-зав’язки між крафтовими виробниками, обмінятися напрацюваннями та успішним досвідом у вирішенні проблемних питання - тоді чекаємо Вас 6 травня в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області!  Перша частина форуму (10:30 - 13:00) навчальна.   «Фандрейзинг для бізнесу» - директорка Агенції регіонального розвитку Чернігівської області Марія Руденко.   «Брендинг та упакування» - бізнес-консультантка, власниця смм-агенції, керівниця з 15-річним досвідом у ресторанній сфері Наталія Мірошник.  «Ціноутворення» - кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики, НУ "Чернігівська політехніка", сертифікований бізнес-тренер з Управлінського обліку по міжнародним стандартам, бізнес-консультант аудиторсько-консалтингової компанії "Компас"(м. Київ) Валентина Москаленко  Друга частина 14:00 - 16:00 Виставка та дегустація крафтової продукції, що дасть змогу презентувати свій продукт.  Додатково: безкоштовний проморолик учасників форуму.    Коли?  6 травня 2023 року   ДЕ?  Агенція регіонального розвитку Чернігівської області (м. Чернігів, вул. Преображенська 12 поверх 2)  ☝ Хто може взяти участь?  Виробники крафтових продуктів, одягу, аксесуарів, декору, меблів, сувенірів, косметики.  Ми підтримуємо локальні підприємства, зокрема малі господарства та крафтові виробництва.   Запрошуємо разом сприяти об’єднанню ринку крафтових виробників Чернігівської області!  Форум проходить за підтримки Чернігівської регіональної торгово-промислової палати та Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА.  З питань участі у форумі телефонуйте:  +380638988607 Марія Руденко  Участь у форумі безкоштовна. 

16:37:38 02.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь