A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

📣 УВАГА! Флешмоб «Врожай_нескорених»

Під час весняної посівної Всеукраїнська асоціація громад  за ініціативи USAID передала 40 000 домогосподарств насіння різних овочів. Вже дозрівають перші врожаї і Програма USAID АГРО та ВАГ запрошують всіх, хто отримав насіння в межах цієї ініціативи, взяти участь у фото флешмобі «Врожай нескорених».

11:34 01.08.2023

Грошові виплати населенню, яке постраждало внаслідок руйнування Каховської ГЕС: роз'яснення

Постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2023 року № 691 внесено зміни до Порядку надання одноразової матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції, затвердженого постановою Кабміну від 19 червня 2023 року № 626. Передбачається надання одноразової виплати громадянам, незалежно від отримання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. Відтепер грошову допомогу від держави отримають всі громадяни, які на момент Каховської катастрофи проживали (були зареєстровані/задекларовані) в населених пунктах Миколаївської та Херсонської областей, що зазнали підтоплення. Також зазначену допомогу можуть отримувати в тому числі ті, хто постраждав від підтоплення внаслідок руйнування Каховської ГЕС на тимчасово непідконтрольній Україні території.

14:09 31.07.2023

З Днем медичного працівника !

Відтепер в Україні День медичного працівника щороку відзначатимуть 27 липня. Відповідний Указ підписав Президент України Володимир Зеленський.

08:00 27.07.2023

«Армія відновлення» на Чернігівщині

4148 безробітних Чернігівщини долучилися до суспільно корисних робіт і таким чином поповнив лави «Армії відновлення» країни. На їх заробітну плату з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття витрачено понад 20 млн грн

16:31 26.07.2023

Засідання постійних комісій селищної ради

26 липня 2023 року відбулись засідання постійних комісій Михайло-Коцюбинської селищної ради. Участь у роботі комісій також взяли секретар селищної ради Тамара Нємченко, заступник селищного голови Марина Галько, начальники відділів та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради, які доповідали з питань, внесених до розгляду. Депутати активно долучилися до обговорення питань та внесли ряд пропозицій, які будуть винесені на розгляд сесії.

11:03 26.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь