A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання комісії ТЕБ і НС Михайло-Коцюбинської селищної ради

Засідання комісії ТЕБ і НС Михайло-Коцюбинської селищної ради

22 вересня  2021 року відбулося засідання комісії ТЕБ і НС Михайло-Коцюбинської селищної ради. На засіданні було розглянуто питання стану вакцинації від COVID-19 в громаді, зокрема працівників закладів освіти. Також заслухано інформацію директора ЗДО"Пролісок" Тетяни Руденко щодо стану вакцинації працівників закладу. Після обговорень було прийнято рішення  про те, що навчальні заклади Михайло-Коцюбинської громади  будуть працювати, якщо буде вакциновано 80% персоналу закладу. Якщо вакцинованого персоналу буде менше 80%  - заклади будуть працювати у режимі дистанційного навчання.

13:35 22.09.2021

Засідання робочої групи з приведення мережі закладів освіти  відповідно до вимог чинного законодавства

Засідання робочої групи з приведення мережі закладів освіти  відповідно до вимог чинного законодавства

21 вересня 2021 року заступник селищного голови  Марина Галько провела   засідання робочої групи з приведення мережі закладів освіти  відповідно до вимог чинного законодавства. На розгляд комісії було винесено питання про розгляд проєктів рішень щодо реорганізації та зміни найменувань закладів освіти  Михайло-Коцюбинської селищної ради та винесення їх на обговорення. Пропозиції щодо  обговорення проєктів даного Рішення надавати  до відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради за адресою: смт. Михайло-Коцюбинське вул.Садова, 6 або  на електронну

09:17 22.09.2021

Дорогі ветерани, шановні жителі громади!

Дорогі ветерани, шановні жителі громади!

Мир і спокій принесли жителям Чернігівщини мужні люди, які, ризикуючи власним життям і здоров'ям, здобули жадану перемогу. Подвиг кожного з них є прикладом високого і вірного служіння Батьківщині, ідеалам патріотизму та любові до рідної землі.

11:06 21.09.2021

Увага! Підвищено розміри штрафів за випалювання рослинності та її залишків

Увага! Підвищено розміри штрафів за випалювання рослинності та її залишків

Увага! Підвищено розміри штрафів за випалювання рослинності та її залишків З березня цього року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки», який значно підвищив розміри штрафних санкцій за порушення вимог законодавства у сфері пожежної й техногенної безпеки.

13:32 20.09.2021

Забезпечення інформаційної безпеки у соціальних мережах

Забезпечення інформаційної безпеки у соціальних мережах

       Життя сучасних людей в еру інформаційного суспільства не можна уявити без Інтернету. Зараз – це частина нашого повсякденного життя. Інтернет є досить багатогранним. Це одночасно середовище для спілкування, розваг та навчання. За допомогою Інтернету стало можливим робити покупки та оплачувати послуги. Для багатьох людей – це спосіб заробітку. Проте найбільшою цінністю в мережі є сама інформація. Великою перевагою Інтернету можна назвати його всеохопність, тобто об’єднання людей і ресурсів. На сьогодні Інтернет є доступним майже кожному. Інтернет - глобальна комп'ютерна мережа, що охоплює увесь світ. Сьогодні Інтернет має близько 15 мільйонів абонентів у більш ніж 150 країнах світу. Щомісяця розмір мережі збільшується на 7-10%.

07:48 20.09.2021

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

15 вересня 2021 року під головуванням  селищного голови Ніни Ворох  відбулося засідання виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради.

09:53 15.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь