A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Законність обігу підакцизних товарів та оформлення трудових відносин на постійному контролі у податківців

Законність обігу підакцизних товарів та оформлення трудових відносин на постійному контролі у податківців

              Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області при проведенні контрольно-перевірочних заходів суб’єктів господарювання, що займаються роздрібною торгівлею алкогольних напоїв та тютюнових виробів було  виявлено 3 факти неоформлених відносин з найманими працівниками, всі матеріали перевірок були направлені до Управління Держпраці у Чернігівській області для вжиття відповідних заходів.

13:39 19.07.2021

Наближається строк сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік

Наближається строк сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік

В управлінні податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області нагадують, що наближається граничний термін сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік.

14:53 13.07.2021

Відділення Національної служби посередництва і примирення інформує

Відділення Національної служби посередництва і примирення інформує

Національна служба посередництва і примирення (далі – НСПП) є постійно діючим державними органом, створеним Президентом України відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" для попередження, прогнозування та сприяння врегулюванню колективних трудових спорів (конфліктів).

09:29 13.07.2021

Відбулося святкування Дня села Ведильці

Відбулося святкування Дня села Ведильці

 10 липня у селі Ведильцях відбулося святкування Дня села за участю голови  Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніни Ворох, заступників селищного голови Марини Галько  та Олександра Балабушки, депутата Чернігівської обласної ради Олександра Демиденка, представника ТОВ "Біокарт-Агро" Олега Валевача.  За сприяння Олександра Демиденка було організовано дуже багато цікавого, як для дорослих, так і для діточок,  веселі розваги: батути, солодка вата, морозиво, для дорослих - шашлик, плов.  Ведильцівський старостинський  округ висловлює  подяку керівництву Михайло-Коцюбинської селищної ради за надання допомоги в проведенні свята.  Окрема подяка  місцевим  спонсорам: І.Остроух, Т. Косовець, О. Позняку, Г. Крушеву, В. Рудому, Г. Кузьменко, Ф. Череватому, М. Яковенко. Завдяки нашому ансамблю "Веселі молодички" під керівництвом В. Ігнатенко, та нашим чудовим дівчаткам свято вийшло дуже веселим.

14:28 12.07.2021

Відбулося  святкування Дня села Андріївка

Відбулося святкування Дня села Андріївка

Вже традиційно до свята Петра і Павла в селі Андріївка відзначають День села. 10 липня 2021 року в Андріївку на святкування завітали в.о. голови селищної ради Тамара Нємченко, заступники селищного голови Марина Галько та Олександр Балабушка, депутат  Чернігівської обласної ради Олександр Демиденко. Тамара Нємченко  привітала жителів старостинського округу та вручила старості Миколі Будаловському  подарунковий сертифікат на ноутбук для школи. Олександр Демиденко  разом із депутатом Михайло-Коцюбинської селищної ради Тетяною Безлюдною привітав  присутніх на святі. Крім того, Олександр Миколайович  надав спонсорську допомогу для організації свята. Місцеві майстрині організували виставку робіт, а творчий колектив Андріївського сільського клубу концертну програму. 

11:59 12.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь