A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Декретні виплати від Фонду зросли на 18,1% за підсумками 8 місяців

Декретні виплати від Фонду зросли на 18,1% за підсумками 8 місяців

      Середньоденний розмір допомоги по вагітності та пологах від Фонду соціального страхування України зріс на 18,1% за підсумками січня-серпня порівняно з тим же періодом минулого року. Він склав 330,85 грн за кожен день перебування у відпустці по вагітності та пологах, яка у загальних випадках триває 126 календарних днів.

09:18 27.09.2021

Розмір допомог від Фонду за лікарняними листками зріс на 14%

Розмір допомог від Фонду за лікарняними листками зріс на 14%

   Середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності, що надається Фондом соціального страхування України у разі хвороби, травми, догляду за хворим членом родини, самоізоляції від COVID-19 тощо склав майже 369,65 гривні за підсумками січня–серпня 2021 року.

09:14 27.09.2021

ВІДПОВІДІ НА ПОШИРЕНІ ПИТАННЯ ЩОДО Е-ЛІКАРНЯНИХ

ВІДПОВІДІ НА ПОШИРЕНІ ПИТАННЯ ЩОДО Е-ЛІКАРНЯНИХ

   Уже з першого жовтня електронні лікарняні повністю замінять своїх паперових попередників. Упродовж наступних двох тижнів інформаційні системи, протоколи обміну даними і правила створення медичних висновків доопрацюють – аби врахувати помилки і нюанси, до яких виникали питання у лікарів, працівників і роботодавців під час тестового періоду.

09:12 27.09.2021

Правова допомога для жителів громади!

Правова допомога для жителів громади!

     24 вересня директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко , начальник відділу комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Михайло Коцюбинської селищної ради Юрій Брей, заступник начальника відділу Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Дмитро Савуляк, проведено правопросвітницькі заходи з питань реалізації права на безоплатну правову допомогу і реалізації пілотного проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» та надали правову допомогу мешканцям сіл Ведильці та Пакуль.

16:45 24.09.2021

На Чернігівщині з початку року 4771 платник відкрив власну справу!

На Чернігівщині з початку року 4771 платник відкрив власну справу!

З початку року на території Чернігівської області власну справу зареєстрували 4771 платник, зокрема 590 юридичних осіб та 4181 фізична особа-підприємець. Як повідомляє заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний, цього року кількість тих, хто започаткував бізнес у регіоні, зросла порівняно з відповідним періодом минулого року на 14 відс. (або на 589 суб’єктів господарювання).  Лише у серпні поточного року  господарську та підприємницьку діяльність оформили 46 суб'єктів господарювання.

13:02 24.09.2021

20-ОПП: коли і для чого подавати.

20-ОПП: коли і для чого подавати.

Приміщення, земля або машина є об’єктами оподаткування, про які потрібно повідомляти контролюючі органи незалежно  від того чи вони є власністю підприємства, чи використовуються на умовах оренди. Звітуючи про ці об’єкти, платники податків мають  подавати форму 20-ОПП «Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність».

13:00 24.09.2021

Як перевірити призначення житлової субсидії онлайн

Як перевірити призначення житлової субсидії онлайн

Громадяни можуть перевірити призначення житлової субсидії за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій, який знаходиться у відкритому доступі за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua.

09:12 23.09.2021

Візит  делегації Михайло-Коцюбинської селищної ради  до Іванівського ЦНАПУ

Візит делегації Михайло-Коцюбинської селищної ради до Іванівського ЦНАПУ

                    22 вересня 2021 року  делегація у складі заступника Михайло-Коцюбинського  селищного голови Марини Галько, секретаря селищної ради Тамари Нємченко, працівників відділу ЦНАП відвідали з дружнім візитом  Центр Дія  Іванівської територіальної громади. Під час зустрічі  начальник відділу Анастасія Литвин ознайомила з роботою Центру, розповіла про перші кроки роботи та формування  документообігу відділу.

15:11 22.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь