Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

      В закладах загальної середньої освіти  Михайло-Коцюбинської  селищної ради було організовано та проведено наступні заходи до Дня Гідності та Свободи:

08:30 22.11.2017

17 листопада, в Андріївці, відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства

17 листопада, в Андріївці, відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства

. Зі святом гостей привітала депутат М.-Коцюбинської селищної ради від Андріївського старостинського округу Галько Марина Миколаївна та побажала міцного здоров’я та натхнення в нелегкій справі, людям, що присвячують своє життя праці на землі. Перед жителями села виступили учні Андріївської ЗОШ. Веселі музичні композиції дитячого ансамблю «Горошки» розчулили і розвеселили гостей свята. Тонкошкурий Владислав та Бова Катерина повеселили гостей сценкою про Стецька. Ніжними та запальними танцями порадували (Номерчук Катерина,Зорянич Дмитро,Галько Любов,Бова Катерина та Рябоконь Олег).Вокальними номерами вітали Клюка Наталя, Номерчук Катерина та Заєць Люба. Заздалегідь до свята, перед входом до концертної зали, бібліотекар Мосійчук Ніна розгорнула краєзнавчу виставку «Вклонімось трударям землі».                                                                    

11:37 17.11.2017

Професійне свято працівників культури відзначили в центральній громаді  смт. М.Коцюбинське та в селі Жукотки

Професійне свято працівників культури відзначили в центральній громаді смт. М.Коцюбинське та в селі Жукотки

Працівники культури люди особливі,  Бо душі їхні ніжні і вразливі:  Бува сльозинка випадково блисне,  Бо хтось його задіне ненавмисне.  Напруженість дає себе взнаки,  Бо в їхньому житті все навпаки -  Коли уся країна щось святкує,  Тоді культпрацівник працює,  Коли вночі усі лягають спати,  Культпрацівник почне вірші писати...  Отак, усе життя в нас свято.  Нехай і заробляєм небагато,  Та раді ми! Бо до усього звик  Веселий балагур – культпрацівник!

10:10 16.11.2017

Привітання ювілярів.

Привітання ювілярів.

            2 листопада виповнилося 95 років найстаршій жительці села Андріївка Федько Лідії Петрівні. Від імені громади села її вітали заступник Михайло-Коцюбинського селищного голови Віктор Єрема, депутати селищної ради Тетяна Безлюдна та Марина Галько, другокласниця місцевої школи Ангеліна Панченко. Гості зичили ювілярці активного довголіття, миру і злагоди в родині. Квіти, подарунки, пісенне вітання розчулили стареньку до сліз.Цього ж дня представники громади завітали до Панченка Петра Григоровича, який відзначав 80-річний ювілей.

15:39 06.11.2017

Відкрито пам’ятник  в с.Жукотки

Відкрито пам’ятник в с.Жукотки

           За кошти Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади в с.Жукотки було відкрито пам’ятник Загиблим Воїнам у роки Великої Вітчизняної війни. Відкрив  пам’ятник  ветеран Другої Світової війни  Олександр Команда.

14:13 03.11.2017

Профорієнтаційний захід

Профорієнтаційний захід

         У житті кожної людини вибір професії та місця роботи – серйозний та відповідальний крок. Особливо гостро проблема професійного самовизначення стоїть перед старшокласниками, коли формуються їх орієнтири на майбутнє. Саме на цьому життєвому етапі молодь потребує підтримки і кваліфікованої допомоги.

17:34 01.11.2017

Відповідь на електронну петицію

Відповідь на електронну петицію

           Відповідно до ст. 40 Конституції України та ст. 23 Закону України «Про звернення громадян» виконавчим комітетом Михайло-Коцюбинської селищної ради розглянуто електронну петицію до влади Михайло-Коцюбинської ОТГ (автор - Барбенюк Ігор Васильович), розміщену на офіційному веб-сайті  щодо облаштування стадіону імені Миколи Ілліча Шпака (стара назва  «Олімп») та його прилеглої території.

14:38 01.11.2017

Війна якої немає

Війна якої немає

23.10 учні 9-11 класів М-Коцюбинської гімназії взяли участь в обласній акції "Війна якої немає".

14:19 27.10.2017

Привітання з 90-річчям  жителя громади

Привітання з 90-річчям жителя громади

25.10.2017 року виповнилося 90 років ветерану війни Нагорнному Миколі Григоровичу. Вітали ветерана представники Михайло-Коцюбинської громади з колективом художньої самодіяльності, Заступник голови Чернігівської райдерж адміністрації Курданов Андрій Леонідович, Голова ради ветеранів Скуратович Анатолій Михайлович.

08:36 27.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь