A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Проєкти та Гранти

УВФ розпочав прийом заявок на конкурс «Варто: Золоті руки»

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

08:34:16 02.08.2023

Студії соціального підприємництва в громадах Чернігівської області! 🌍

Агенція регіонального розвитку Чернігівської області оголошує старт програми «Студії соціального підприємництва» який спрямований на зміцнення соціального підприємництва та розвиток громадської активності, і має на меті створити стійкі та життєздатні ініціативи, спрямовані на покращення якості життя громадян. Соціальне підприємництво - це підхід до бізнесу, який поєднує прибуткову діяльність з розв'язанням соціальних проблем та сприянням сталому розвитку громад. Це потужний інструмент, який може впливати на життя безлічі людей і створювати позитивні зміни в суспільстві. До участі можуть долучитись ВПО та мешканці семи громад Чернігівської області, а саме: Прилуцької, Ніжинської, Іванівської, Михайло-Коцюбинської, Ріпкинської, Городнянської та м. Чернігів. З кожної громади буде відібрано 10 учасників.

13:22:28 20.07.2023

Mercy Corps розпочинає прийом заявок для підтримки підприємств в сфері сільського господарства у розмірі 40 000 доларів США

Власники малих та середніх фермерських підприємств Полтавської, Сумської та Чернігівської областей можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги, яку надає міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в рамках нещодавно відкритої Програми підтримки економічної стійкості України.

08:26:28 30.06.2023

Старт нового грантового проєкту "Програма міні-грантів" для суб'єктів мікропідприємництва

Проєкт передбачає безповоротне фінансування на суму до 4000 євро. Щоб взяти участь у проєкті потрібно зареєструватися у цифровому застосунку ДІЯ. Старт подачі заявок-1 липня 2023 року. (Чекаємо на відповідну Постанову КМУ). Консультації надає начальник відділу мікро-малого та середнього бізнесу Чернігівської філії АТ "Ощадбанк" Мозолев Сергій Юрійович Тел. 097-672-111-5

07:41:56 23.06.2023

Новий грант від VinCheck.Me

Команда VinCheck.Me радо оголошує про старт конкурсу для студентів українських вишів. За найкращу написану статтю учасник отримає грантову стипендію на навчання у розмірі 20000 гривень!

14:43:15 22.06.2023

«Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні»

Міністерство економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччина (BMZ) та Європейський Союз в рамках програми міжнародної технічної допомоги запускають проект «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні». Головною метою проекту є підтримка підприємців та підприємств, що ведуть господарську діяльність в найбільш постраждалих областях України, включаючи Миколаївську, Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Донецьку, Київську, *Чернігівську*, Сумську, Луганську та Херсонську області. В рамках програми передбачено *надання грантів для розвитку бізнесу в цих регіонах*. Для отримання детальної інформації про умови участі в проекті АТ "Ощадбанк" проведе онлайн-нараду, під час якої буде презентовано алгоритм отримання грантів від ЄС та BMZ. Зустріч відбудеться *20 червня 2023 року о 12.00 (онлайн Zoom)*. https://us04web.zoom.us/j/9711690111...  https://us04web.zoom.us/j/9711690111... На нараді від банку виступатимуть:    - Членкиня правління, відповідальний за мікро, малий та середній бізнес АТ «Ощадбанк» Наталя Буткова-Вітвіцька;    - заступники директора департаменту мікро, малий та середній бізнес АТ «Ощадбанк» Юлія Жуланова та Юрій Войчак.

08:32:36 20.06.2023

“Ми самі творимо своє майбутнє”

Компанія "SEO.UA" - один з лідерів з просування сайтів seo оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! 

14:42:37 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь