A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Програма USAID АГРО надасть співфінансування для інтеграції ветеранів у сільське господарство

Дата: 01.03.2024 09:33
Кількість переглядів: 40

 

Програма USAID АГРО продовжує сприяти інтеграції ветеранів в агросектор. Для цього АГРО надасть співфінансування ще для одного-двох проєктів з розробки та впровадження ефективних моделей інтеграції ветеранів в агросектор. Проєкти будуть сприяти зайнятості ветеранів у сільському господарстві, наприклад, через підвищення кваліфікації, перекваліфікацію для подальшого працевлаштування, а також розвиток самозайнятості, започаткування та розширення/відновлення власного бізнесу в аграрній сфері.  

Здобуття нової спеціальності або отримання бізнес-навичок, допоможе повернути ветеранів/-ок в цивільне життя, зменшити дефіцит робочої сили в аграрному секторі та зміцнить економіку країни.  

Для участі в цьому конкурсі, Програма USAID АГРО заохочує заявки від українських недержавних суб’єктів господарювання (за винятком фізичних осіб – підприємців) та неурядових організацій.  

Очікується, що виконавці проєктів зможуть поєднати як експертизу в аграрному секторі, так і досвід роботи з ветеранами та налагоджені зв’язки з ветеранською спільнотою. Тому для реалізації такого завдання можуть об’єднуватися кілька партнерських організацій з досвідом роботи, наприклад, в агросекторі та сфері навчання і працевлаштування ветеранів. Результатом такої співпраці мають стати розроблені моделі інтеграції як щодо навчання ветеранів, так і для потенційних роботодавців в агро, а також приклади успішного працевлаштування ветеранів на аграрних підприємствах чи як самозайнятих в агросекторі.  

Очікувані результати в межах одного проєкту:   

  • від 500 до 1000 ветеранів/-ок отримають послуги в межах проєкту 
  • щонайменше 30% учасників проєкту, які будуть працевлаштовані на агропідприємствах, самозайняті або започаткують, розширять чи відновлять власну справу 
  • буде створено від 3 до 5 адаптованих навчальних програм  
  • збільшиться кількість аграрних підприємств, залучених до співпраці та розроблений реалістичний дієвий план масштабування 

Повний опис технічного завдання дивіться за посиланням.

Інформація для подання заявки: 

  • до 18.00 12 березня 2024 року – зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі заповнивши анкету реєстрації за посиланням.  
  • 13 березня 2024 р. з 15:00 до 17:00 USAID АГРО проведе передзаявочний онлайн-семінар. 
  • не пізніше 18:00, 20 березня 2024 року для подання запитань щодо участі у цьому конкурсі (agro.subawards@chemonics.com). 
  • не пізніше 18:00 за місцевим часом 1 квітня 2024 року – кінцевий термін подання заявок (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи). 

У будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу прохання зазначати його назву: ЗПЗ-63/01 

Довідково:  

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це 7-річний проєкт (2019-2026), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл».  Метою Програми USAID АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, які потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних і прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь