A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Проєкти та Гранти

Гранти від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» впроваджує грантову програму для підтримки безперервності та відновлення бізнесу, включно із переміщенням або відновленням бізнесу, розширенням на зовнішні ринки, а також підтримкою рівня наявних бізнес-можливостей та/або їхнім покращенням. 

09:50:34 05.05.2023

ПРООН та ЄС оголошують набір підприємців і підприємиць Чернігівщини на тренінги з розвитку підприємництва та бізнес-навичок

Європейська технічна допомога за сприяння Програми розвитку ООН та фінансової підтримки Європейського Союзу проводить реєстрацію на участь у тренінгах із розвитку підприємництва та бізнес-навичок для постраждалого від війни населення України.

08:17:58 02.05.2023

Міжнародна Організація ZOA оголошує конкурс мікрогрантів для підтримки мікробізнесу в Чернігівській області

Міжнародна Організація ZOA (Нідерланди) повідомляє про старт програми підтримки мікробізнесу у Чернігівській області. Фізичні особи - підприємці, та особи, що мають на меті зареєструвати бізнес можуть отримати фінансову підтримку до 3000 євро. Для участі у конкурсі просимо заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3LclQNr. 

07:58:42 01.05.2023

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

В межах цієї програми планується надати близько 100 грантів обсягом від $10 000 до $35 000. Грантова програма розрахована на підтримку релокації, масштабування бізнесу на території України, виходу на міжнародні ринки, запровадження інноваційних рішень, оптимізації бізнес-процесів з метою підвищення ефективності. Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є виробництво косметичних, текстильних виробів, предметів домашнього вжитку, крафтові виробництва, переробка харчових продуктів, IT, виготовлення меблів та інших продуктів. Проте Програма USAID відкрита до заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям відбору.

11:57:02 26.04.2023

Набір учасниць на безкоштовну програму навчання “Мрії в дії” з фінансовою, менторською та експертоною підтримкою найкращих її випускниць

Національна мережа розвитку локальної філантропії запускає програму “Мрії в дії” для посилення ролі жінок в українському суспільстві, їх підтримку у самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах, та працюватиме у двох напрямках: сприяння створення учасницями бізнесу та розвиток благодійництва.

11:26:45 21.04.2023

Конкурс на отримання співфінансування для надання сервісних послуг аграрним мікро, малим, середнім підприємствам (ММСП)

🌻Програма USAID АГРО співфінансує дієві бізнес-плани з надання сервісних послуг для аграрних ММСП 🌻Мета програми – забезпечити сільськогосподарські ММСП своєчасними та якісними послугами, які підтримають їх конкурентоспроможність, сталість виробництва, збільшать додану вартість продукції та сприятимуть впровадженню нових технологій 💰Програма співфінансуватиме  8 проєктів (від 10,8 до 18 млн грн на проєкт). 🌻Послуги можуть включати: послуги з обробітку ґрунту,  підготовки насіння до посіву, мобільного насіннєвого заводу, догляду за посівами та збирання врожаю, логістичні та експедиторські послуги та ряд інших. ✍️ Деталі за посиланням (https://bit.ly/3oaLlH0) ⏰Дедлайни: 🔹до 28 квітня 2023 – зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі (subawards@chemonics.com) 🔹18:00 24 травня 2023– подання заявок для 1 етапу

16:56:39 18.04.2023

Додатковий відбір на проєкт “Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС”

Відкрито реєстрацію для участі у додатковому відборі на безкоштовну сертифікатну програму навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

14:46:20 12.04.2023

Безоплатний онлайн-курс з ІТ-підприємництва для українських жінок

🌻Громадська організація «Еволв» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні запустила безкоштовний онлайн-курс з ІТ-підприємництва для українських жінок Investment bootcamp by FeMade. Інтенсивна навчальна програма розроблене для жінок, щоб допомогти їм освоїти необхідні знання у сфері інвестицій, які допоможуть їм зміцнити свою економічну стійкість в умовах повномасштабної війни.  🌻Навчальна програма підходить: власницям бізнесу, які планують залучати інвестиції у свої проєкти жінкам, які прагнуть розвивати свій бізнес та знання про інвестиції в ІТ-сфері 🌻Investment bootcamp складається з 3-х лекцій: Стартапи та логіка венчурного фінансування  Інвестиції в діджитал-бізнес та бізнес-ангели  Окрім основних лекцій учасниці отримають додаткову інформації про фінансування бізнесу в Україні у 2023 р. 📌Деталі за посиланням.

12:46:29 12.04.2023

Актуальні гранти

В залежності від сфери діяльності малого та середнього бізнесу, або якщо ваша діяльність тільки на етапі стартапу, можна обрати грантові програми, які зараз пропонують низка організацій. Грант може суттєво посприяти вашому розвитку, або відновленню бізнесу. Тому команда експертів ГО «Електронна республіка» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» в рамках Програми покращення ІКМ зробила підбірку нових актуальних грантів та систематизувала в інфографіку. 

10:25:28 11.04.2023

Грант на підтримку безперервності та відновлення бізнесу від ппограми USAID «КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ»

🌻Програма підтримує стартапи та МСП з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі  🌻Можуть брати участь:  🔹організації з розвитку підприємництва,  🔹галузеві та бізнес-асоціації,   🔹 МСП 💰Грант: 600 000 грн - 1 200 000 грн ⏰Дедлайн: 24 липня 2023 ✍️ Деталі:  https://is.gd/9XSgiY

16:16:19 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь